Sjećate li se nje?

Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Instagram) Avril Lavigne (Foto: Instagram) Avril Lavigne (Foto: Instagram) Avril Lavigne i Phillip Sarofim (Foto: Profimedia) +9 Avril Lavigne i Brody Jenner (Foto: AFP) Galerija

Avril Lavigne odlučila se prošetati u prozirnoj majici bez grudnjaka, a u takvom izdanju, naravno, nije promaknula kalifornijskim paparazzima.

Kanadska pjevačica Avril Lavigne oduvijek je bila poznata po osebujnom modnom stilu i nikada nije previše pratila modne trendove, no posljednjim izdanjem u javnosti se itekako istaknula.

Pogledaj i ovo Avril Lavigne (Foto: Getty Images) kao da ne stari! U topiću u kakvom je nismo dugo vidjeli ponosno je pokazala opušteni trbuščić, a to je jedina promjena na njoj u zadnjih 20 godina

Naime, 36-godišnja Avril snimljena je u šetnji kalifornijskim Calabasasom sa svojim novim, dvije godine mlađim dečkom Modom Sunom, a pritom nije nosila grudnjak i samo je jedan pogled bio i više nego dovoljan da se i slučajni prolaznici uvjere da ne nosi ništa ispod crne prozirne majice.

Avirl i Mod zajedno su se otputili u kuću jednog od prijatelja, a s njim je bio i kućni ljubimac. Par je vijest da su u vezi potvrdio početkom ove godine objavom povodom Valentinova na Instagramu.

Pjevačica je prije njega godinu dana bila sa sinom milijardera Fayeza Sarofima, Phillipom Sarofimom, s kojim se ponovno bila pomirila nakon prekida 2019. godine. Njezin prvi suprug bio je frontmen benda Sum 41 Deryck Whibley, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Drugi brak sklopila je s glazbenikom Chadom Kroegerom iz Nickelbacka, a on je potrajao od 2013. do 2018. godine. Između brakova dvije je godine provela s reality zvijezdom Brodyjem Jennerom.

Nakon razvoda s Chadom Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet mjeseci. Pjevačica se s bolešću koju prenose krpelji bori posljednjih nekoliko godina, a ona joj je poremetila životne funkcije, ali i planove jer je osjećala promjene na koži, bol u zglobovima, umor i slično, pa je danas i više nego sretna što može ustati iz kreveta.

Mod Sun je pak prije nje ljubio glumicu Bellu Thorne i internetsku zvijezdu Tanu Mongeau, i to obje u isto vrijeme. 

Bella i Mod Sun u vezi su bili od 2017. godine, i to u vezi koja nije bila nimalo konvencionalna. Naime, godinu dana proveli su u poligamiji s influencericom Tanom Mongeau, koja je završila u veljači prošle godine.

"Svakako je poprilično intrigantno i lijepo što se možete otvoriti i imati takav odnos s tri, četiri, pet ili koliko god ljudi", izjavila je svojevremeno Bella za New York Post.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene