Ne odvajaju se

Teška bolest prikovala ju je za krevet, no ona se oporavila i sretno zaljubila u teksaškog bogataša

Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne i Phillip Sarofim (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne i Deryck Whibley (Foto: AFP) Avril Lavigne i Brody Jenner (Foto: AFP) Avril Lavigne i Chad Kroeger (Foto: AFP) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Instagram) +0 Avril Lavigne (Foto: Instagram) Galerija

Kanadska pjevačica Avril Lavigne posljednjih je godina proživljavala teške trenutke.

Ljubav i dalje cvjeta.

Pogledaj i ovo Maneskin nakon rekordne koncertne 2023. U Hrvatsku ove godine dolaze neke od najvećih glazbenih svjetskih zvijezda, a čeka se i potvrda talijanske rock-senzacije!

Kanadska pjevačica Avril Lavigne posljednjih je godina proživljavala teške trenutke. Nakon razvoda s kolegom Chadom Kroegerom zbog lajmske bolesti ostala je prikovana za krevet na čak 5 mjeseci. Pjevačica se s bolešću koju prenose krpelji bori posljednjih nekoliko godina. Tako je bolest poremetila životne funkcije, ali i planove popularne pjevačice, koja je osjećala promjene na koži, bol u zglobovima, umor i slično, pa je danas i više nego sretna što može ustati iz kreveta.

Iako se i danas nosi sa simptomima, puno je bolje nego prije, a tome je pridonijela i sretna ljubavna veza sa sinom teksaškog milijardera Fayeza Sarofima, Phillipom. Par se upoznao sredinom 2018. godine te je otad nerazdvojan, a pjevačica ne skriva sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Phillip ju je inspirirao i na pisanje novih pjesama, pa je Avril u međuvremenu objavila i novi album simboličnog naziva "Head Above Water", a sama je priznala kako je većina njih nastala u krevetu. "Vjera mi je puno pomogla jer sam se u jednom trenutku već pomirila sa smrću. Kad prolazite tako nešto, počinjete cijeniti najjednostavnije stvari, kao što je npr. da ustanete ujutro iz kreveta i otiđete do kuhinje skuhati si kavu. Bila je to teška, ali dobra lekcija", zaključila je pjevačica.

"Bolest me naučila da stvari stavim u pravu perspektivu i pokazala mi da su male stvari u životu - prijatelji, ljubav, obitelj, zdravlje - najvažniji. Najvažnije je svaki dan proživjeti punim plućima."

Avril dane provodi s dečkom s kojim je posljednjih dana viđena u New Yorku. Iako se šuškalo kako par planira vjenčanje, čini se da im se ne žuri te da u svojoj ljubavi uživaju dan po dan.

Ako ju bogataš zaprosi, to će pjevačici biti treći brak. Podsjetimo, Avril je s prvim suprugom Deryckom Whibleyjem, frontmenom grupe Sum 41, počela hodati kad joj je bilo 19 godina. 2006. godine glazbenik je kleknuo, a godinu dana kasnije par se vjenčao u Kaliforniji. No već 2009. godine potvrdili su da se rastaju, ali u prijateljskim odnosima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Prije drugog braka Avril je dvije godine bila u vezi s Brodyjem Jennerom, polubratom slavnih Kardashianki, no veza je pukla 2012. godine. Te je godine upoznala rokera Chada Kroegera, pjevača benda Nickelback. Ljubav je planula dok su zajedno surađivali na njezinu petom albumu, a zaruke su pale samo mjesec dana kasnije. Vjenčanje je održano u južnoj Francuskoj u ljeto 2013. godine, no 2015. godine uslijedio je razvod.

No čini se da je Avril spremna za nove izazove.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kylie Jenner, Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Celebrity S godinama se povukla iz javnosti: Nekad jedna od najuspješnijih glumica slavi 40. rođendan

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +2 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene