Nekdašnji James Bond, glumac Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith dokaz su da prava ljubav postoji i u Hollywoodu.

Galerija


U svijetu slavnih holivudskih faca rijetko koji brak opstane više desetljeća, no ljubavna priča Piercea Brosnana i njegove supruge Keely Shaye Smith ruši sve predrasude. 

Vezani članci Pierce Brosnan Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Nakon dva propala braka ovaj poznati latino šarmer sreću je pronašao u 20 godina mlađoj ljepotici

Mnogima omiljeni bivši James Bond, legendarni šarmer Pierce Brosnan već više od 25 godina ljubi samo jednu ženu, Keely Shaye Smith, s kojom je u braku sretnih 18 godina, a sudeći po svakodnevnim fotografijama ovog para - njihova ljubav cvate kao i prvog dana.

Iako zli jezici smatraju kako Keely nije primjerena supruga za holivudskog šarmera Brosnanovog kalibra, ovaj par svojom dugovječnošću dokazuje kako su jedan od najstabilnijih parova svijeta slavnih, a ne postoje ni najmanje naznake da to neće i nastaviti biti. 

Markantna novinarka Keely već dugi niz godina nalazi se na meti kritičara zbog svoje težine, tj. činjenice da je punašnija no što to holivudske norme dozvoljavaju. Iako se ona možda ne uklapa u holivudske šablone ljepote, svom suprugu je najljepša. 

Brosnan je prije par godina izjavio kako misli da je njegova ljubljena supruga najsnažnija žena koju poznaje te da uvijek pronalazi podršku u njoj. 

"Volim njezinu živost i strastvenost. Ona ima tu čvrstinu bez koje ja ne bih bio sposoban preživjeti. Kada me Keely pogleda, ja postanem slab", rekao je Brosnan jednom prilikom. 

Par je u braku od 2001. godine, a vjenčali su se deset godina nakon što je slavni glumac odbolovao preuranjenu smrt svoje prve supruge koja je preminula od posljedica raka jajnika u 43. godini života. Od iste bolesti preminula je i njihova kćer Charlotte. Keely i Pierce zajedno su već 25 godina i imaju sinove Dylana (22) i Paris (18).

Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju