Ekskluzivno

Pierce Brosnan pred mikrofonom naše novinarke: ''Bilo je intimno, magično. Hrvatska će me zauvijek pratiti''

Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Glumci Stellan Skarsgard, Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) +0 Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Galerija

Mamma Mia imat će hrvatsku premijeru u subotu pod zvjezdanim nebom u pulskoj Areni, a tim povodom u Lijepu našu doći će redatelj i mladi američki glumci iz ovog mega uspješnog mjuzikla.

A sada jedna ekskluziva! Vodimo vas u London, gdje smo razgovarali s bivšim Jamesom Bondom, Pierceom Brosnanom, Christine Baranski i Stellanom Skarsgårdom. Odmah na početku intervjua dobili smo čestitke upućene našim Vatrenima. U subotu će u pulskoj Areni biti održana svjetska premijera filma ''Mamma Mia: Here We Go again''. Našoj su Ivani Nanut glumci otkrili koliko su uživali na otoku Visu, gdje je film sniman, koje su recepte ponijeli kući, zašto su se osjećali kao u bajci, ali i koliko je Pierce bio sretan što ponovno u filmu može zapjevati.

Pogledaj i ovo showbuzz Na snimanju filma "Mamma mia 2" Holivudska elita u Hrvatskoj: Pierce Brosnan i Colin Firth uživaju na Visu

Otok Vis, bez sumnje, jedan je od najljepših u Hrvatskoj, a zahvaljujući mjuziklu „Mamma Mia - Here we go again" koji je sniman upravo ondje, ova netaknuta prirodna ljepota postala je poznata diljem svijeta jer Vis je za potrebe ovog filma poslužio kao najljepša filmska kulisa.

Mjuzikl, čiji je prvi nastavak zaradio više od 600 milijuna dolara diljem svijeta, nakon deset je godina ponovno okupio istu glumačku ekipu. Naime, Vis je u filmu glumio Grčku, a uspomene koje su glumci ponijeli kućama, su jednostavno nezaboravne.

Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

''Počet ću s Visom, sjećanja, raj iz kojeg nismo željeli otići, super su nas primili, predivno. Kad nismo radili uživali smo, nismo htjeli da završi. Kao bajka. Vidjela si i Brijune. Plaže, atmosfera, kao da sam se vratila u neko drugo vrijeme'', kazala je glumica Christine Baranski.

''Puno sam toga nacrtao, kuću gdje sam spavao, žena i ja u kući gdje smo spavali to me inspiriralo, bilo je predivno, ujutro se probudimo i djeca bi se derala James Bond. To će me pratiti zauvijek, ali je bilo intimno, magično'', kazao je Pierce Brosnan koji je slobodno vrijeme koristio kako bi slikao.

Mamma Mia imat će hrvatsku premijeru u subotu pod zvjezdanim nebom u pulskoj Areni, a tim povodom u Lijepu našu doći će redatelj i mladi američki glumci iz ovog mega uspješnog mjuzikla. Što su nam još otkrili pogledajte u video priči.

Glumci Stellan Skarsgard, Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Glumci Stellan Skarsgard, Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene