Asli Enver, tvrde turski mediji, bila je ljubavnica Duška Tošića.

Galerija


Turska glumica Asli Enver, najpoznatija po ulozi u seriji ''Istanbulska nevjesta'', nedavno je bila na meti brojnih medija zbog navodne ljubavne afere s nogometašem Duškom Tošićem, inače suprugom pjevačice Jelene Karleuše.

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša prvi put u javnosti poslije majčine smrti: Blijedo lice sakrila je iza tamnih naočala i crne kapuljače Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Shrvala ih bol: Karleušin muž na putu za Srbiju, želi biti uz suprugu u najtežim životnim trenucima

Naime, glumica i nogometaš navodno su bili viđeni zajedno, no kada su glumicu pitali što ima reći o tome, bila je vrlo jasna.

''Stvarno ne znam što da vam kažem o tome, njega čak ni ne poznajem, događa se da izlaze takve stvari. Jako mi je smiješna ta vijest'', kazala je Asli za turske medije koji su je uhvatili ispred jednog restorana.

Inače, Jelena i Duško imaju vrlo skladan brak unatoč tome što su puno razdvojeni. Glumica pak ljubi glazbenika Murata Boza. Ovdje je očito bila riječ tek o traču. Ili, tko zna?

Razvalili s božićnim bećarcem! ''Za Božić mi poklonila žena, uske hlače da od smijeha plače''

Ovo je najzgodnija i najbolja hrvatska vaterpolistica: Na terenu je prava bomba

Hoće li hrvatskom bendu biti zabranjeno nastupiti u Mostaru? ''Nisam Hrvat po mjeri za Dragana Čovića''

Petar Grašo objavio snimku bebe koja je postala pravi viralni hit. Ovo naprosto morate vidjeti

Alen je sve izmislio? Prvo je rekao da se ženi i da odlazi s estrade, a sada je opet šokirao izjavama