Atraktivnu glumicu Asli Enver hrvatska publika pamti po ulozi u hit seriji "Istanbulska nevjesta".

Galerija


Brojni slavni parovi svojoj su ljubavi dali drugu šansu.

Vezani članci Asli Enver (FOTO: Instagram) "Sureju" dečko ostavio praktički pred svadbu: Promijenio broj mobitela i rekao joj da nije za brak Istanbulska nevjesta Najpoznatija televizijska braća iz "Istanbulske nevjeste" otkrila su nam koliko poznaju Hrvatsku i stižu li nam u posjet

I to ne samo holivudski ili domaći, već i turski parovi, a kad smo kod ovih posljednjih, konkretno mislimo na tursku glumicu Asli Enver i glazbenika Murata Boza.

Atraktivnu glumicu hrvatska publika pamti po ulozi u hit seriji "Istanbulska nevjesta", a prošlog ljeta Asli je proživljavala privatnu dramu zahvaljujući svom neodlučnom zaručniku.

Naime, Murat ju je ostavio prije ljeta nakon 3 godine veze s izgovorom da nije spreman za brak. Pjevač je tada promijenio broj mobitela te doslovno pobjegao u Miami, a shrvana glumica iselila se iz zajedničkog stana.

No Murat je brzo shvatio kakvu je pogrešku napravio te je učinio sve da mu se vrati, iako je u jednom intervjuu neposredno nakon prekida otkrio kako nije požalio takvu odluku.

A da mu je glumica odlučila dati drugu šansu, potvrdio je on sam na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom, a novinarima je nakon pomirenja dao vrlo kratku izjavu. "Istina je da smo se pomirili. To već znate, jer smo se počeli pratiti na društvenim mrežama."

Glumica iza sebe ima propali brak s glumcem Birkanom Sokullumom, zavodnikom iz serije "Djevojka sa sela", a nadamo se kako će ovaj brak ipak opstati. 

Nakon desetljeća ljubavi ekspresno je ostavila dečka te rodila dijete "onom pravom"

Spavali su već na prvom spoju, brutalno su iskreni o svom odnosu, a jedan su od najstabilnijih slavnih parova

Holivudska miljenica ljubila je mnoge slavne glumce, a uspio ju je smiriti oženjeni kamerman