Znamo koga ljubi

Rođena u iseljeništvu: Turska glumica iza koje stoji težak uspon do trona

Asli Enver (FOTO: Instagram) Asli Enver (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver (Foto: Instagram) +0 Asli Enver (FOTO: Instagram) Galerija

Asli Enver bilježi sve veće uspjehe, a iza sebe ima vojsku obožavatelja.

Asli Enver, glumica koja u seriji Istanbulska nevjesta utjelovljuje lik Sureje, jedna je od najpopularnijih turskih glumica. U seriji ljubuje s velikim Özcanom Denizom na čemu joj mnoge žene zavide.

Pogledaj i ovo Asli Enver (Foto: Instagram) Još ga voli Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag

Asli ima 33 godine, a rođena je u Londonu. U engleskoj prijestolnici živjela je do svoje dvanaeste godine.

Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Naime, njezina baka je šivala uniforme za englesku vojsku pa je tako dobila poziv da se preseli u tu zemlju. Ona je u London preselila sa šestero djeca među kojima je bio i otac lijepe Asli.

Majka je pak iz turske preselila u London nakon završene škole. Otišla je kako bi savladala jezik, a onda je upoznala njezina oca s kojim se rodila velika ljubav.

Asli Enver (FOTO: Instagram) Asli Enver (FOTO: Instagram)

Iza nje su brojne uloge, no ipak je najveću popularnost stekla nakon serije Istanbulska nevjesta. Svaki uspon prema tronu nije bio lagan jer glumica se bori s disleksijom.

Što se tiče ljubavnog života, Asli iza sebe ima i propali brak s kolegom Birkanom Sokulluaom. Trenutno ljubi glazbenika Murata Bozua.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene