Asli Enver bilježi sve veće uspjehe, a iza sebe ima vojsku obožavatelja.

Galerija


Asli Enver, glumica koja u seriji Istanbulska nevjesta utjelovljuje lik Sureje, jedna je od najpopularnijih turskih glumica. U seriji ljubuje s velikim Özcanom Denizom na čemu joj mnoge žene zavide.

Vezani članci Asli Enver (Foto: Instagram) Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag Asli Enver (FOTO: Instagram) "Sureju" dečko ostavio praktički pred svadbu: Promijenio broj mobitela i rekao joj da nije za brak

Asli ima 33 godine, a rođena je u Londonu. U engleskoj prijestolnici živjela je do svoje dvanaeste godine.

Asli Enver (FOTO: Instagram)
Asli Enver (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Naime, njezina baka je šivala uniforme za englesku vojsku pa je tako dobila poziv da se preseli u tu zemlju. Ona je u London preselila sa šestero djeca među kojima je bio i otac lijepe Asli.

Majka je pak iz turske preselila u London nakon završene škole. Otišla je kako bi savladala jezik, a onda je upoznala njezina oca s kojim se rodila velika ljubav.

Asli Enver (FOTO: Instagram)
Asli Enver (FOTO: Instagram)

Iza nje su brojne uloge, no ipak je najveću popularnost stekla nakon serije Istanbulska nevjesta. Svaki uspon prema tronu nije bio lagan jer glumica se bori s disleksijom.

Što se tiče ljubavnog života, Asli iza sebe ima i propali brak s kolegom Birkanom Sokulluaom. Trenutno ljubi glazbenika Murata Bozua.