Divna leopardica

Bivša djevojka Justina Biebera prošetala u minijaturnom badiću i pokazala mu što propušta

Ashley Moore (Foto: Profimedia) Ashley Moore (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Moore (Foto: Profimedia) Ashley Moore (Foto: Profimedia) Ashley Moore (Foto: Profimedia) Ashley Moore (Foto: Profimedia) Ashley Moore (Foto: Instagram) Ashley Moore (Foto: Instagram) Ashley Moore (Foto: Instagram) Ashley Moore (Foto: Instagram) Ashley Moore (Foto: Instagram) +0 Ashley Moore (Foto: Instagram) Galerija

Bivša djevojka Justina Biebera, Ashley Moore, šetnjom u bikiniju pokazala što mladi pjevač propušta.

Ashley Moore, model i manekenka koja je javnosti najpoznatija po svojoj romansi s mega popularnim pjevačem Justinom Bieberom, prošetala je meksičkom pješčanom plažom i izmamila uzdahe oba spola. 

Pogledaj i ovo showbuzz 'Inventura' ispred paparazza Karipska idila: Seksi komad ga grli, reper se 'dole' dira

Vitka Ashley na sebi je imala tek minijaturan bikini leopard uzorka, a kako je i sama svjesna svoje ljepote pokazala je stalnim zahtjevima da ju se fotografira. U društvu prijateljice je pozirala i razbacivala se svojim oblinama, a u prvi plan je neprestano stavljala svoju gotovo potpuno golu stražnjicu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come find me. | ⚡️

Objavu dijeli Ashley Moore (@ashley_moore_)

Sunčajući se i namještajući svoj mikro badić, Ashley je definitivno Justinu poslala jasnu poruku o tome što sve propušta zato što više nije s njom. 

Podsjetimo, Ashley i Justin bili su u isprekidanoj vezi nekoliko godina, a povezivalo ih se od 2015. do 2017. U tom periodu Ashley se pojavila i u dokumentarnom filmu o Justinu Bieberu "Justin Bieber Never Say Never."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here to stay 💜

Objavu dijeli Ashley Moore (@ashley_moore_)


Iako je sada Justin sretno oženjen, vjerujemo kako ga ovakve fotke barem malo pecnu i natjeraju da pomisli na sve što propušta s Ashley. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene