Najpoznatija plus-size manekenka svijeta Ashley Graham zna kako se osjećati seksi čak i u visokom stupnju trudnoće.

Galerija


Ljepotica bez premca Ashley Graham svojim je izgledom, energijom i seksepilom pomela modne editorijala i časopise svijeta te postala jedna od najtraženijih manekenki unatoč tome što nipošto ne može ući u standardne, minijaturne, konfekcijske brojeve predviđene za modele. 

Vezani članci Ashley Graham Najpopularnija plus size manekenka pokazala potpuno golo tijelo u 8. mjesecu trudnoće: "Otvorena za predaju" Slika nije dostupna VIDEO Biste li se UPLAŠILI ovoga u mraku?

Upravo je ova 31-godišnja plus-size manekenka otvorila vrata svijeta mode ženama koje nisu mršavice. Danas je jedna od najangažiranijih modela, a svi ju žele u svojim editorijalima, kampanjama i na naslovnicama.

Osim u poslu, Ashely je uspješna i u ljubavi. Od 2009. godine u vezi je s kinematografom Justinom Ervinom, s kojim se vjenčala godinu dana kasnije. 

Sada je pak Ashley, koja je u kolovozu svijetu priopćila sretnu vijest da ona i Justin čekaju svoje prvo dijete, odlučuila ponovno zaintrigirati javnost i pomaknuti granice onoga što se smatra seksi. Naime, ususret Halloweenu pozirala je kostimirana u legendarni lik Jessice Rabbit, i to u visokom stupnju trudnoće. 

Ljepotica se tako uvukla u crvenu haljinu od lateksa koja je naglasila njezine obline i trudnički trbuh, a sve je objavila na Instagramu. Ashley je izgled upotpunila bujnom žarkocrvenom perikom, ali i rukavicama od lateksa u ljubičastoj boji, dužine preko lakta. 

Trudna manekenka pozirala je uz supruga i time otkrila da je on za provod ususret Noći vještica utjelovio hrvačku legendu Randyja Savagea. 

Jedan od znatiželjnika s Instagrama upitao je manekenku kako je samo stala u tako usku haljinu, a ona mu je bez zadrške odgovorila kako je haljina samo skliznula na nju, a i kasnije s nje, i to pomoću dječjeg pudera. 

Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest