Hrabra kao i uvijek

Najpoznatija plus size manekenka istaknula obline u kombinaciji koju se većina žena ne bi usudila obući

Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +0 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Graham prošetala je ulicama New Yorka i ponosno istaknula obline.

Supermodel Ashley Graham snimljen je na ulicama New Yorka u odvažnoj modnoj kombinaciji koja je svim prolaznicama zapela za oko.

Pogledaj i ovo Ashley Graham sve na izvol'te! Najpoznatija plus-size manekenka u gaćicama i grudnjaku pokazala obline koje su joj donijele slavu, pokrila se tek prozirnom tkaninom koja je bila viška!

Naime, Ashley je svoje obline istaknula u uskim hlačama i uskoj dolčeviti upečatljive neonske nijanse. Time je pokazala da prati posljednje modne trendove jer je upravo to jedan od posljednjih krikova mode. 

Upravo je ova 31-godišnja plus size manekenka otvorila vrata svijeta mode ženama koje nisu mršavice. Danas je jedna od najangažiranijih modela, a svi ju žele u svojim editorijalima, kampanjama i na naslovnicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Osim u poslu, Ashely je uspješna i u ljubavi. Od 2009. godine u vezi je s kinematografom Justinom Ervinom, s kojim se vjenčala godinu dana kasnije. Upravo joj je on najveća podršku u svemu što radi, a često su viđeni kako zajedno vježbaju.

Na početku karijere nije sve bilo sjajno jer se suočavala s brojnim odbijanjima, no uz podršku majke nije htjela odustati od svojih snova. Na društvenim je mrežama započela samopromociju i slanje pozitivnih poruka pišući o današnjim standardima ljepote. S vremenom je počela skupljati sve više obožavatelja, a danas na društvenim mrežama ima čak 8 milijuna pratitelja. 

Uskoro su uslijedile i prve modne kampanje, ali i nove kritike na račun izgleda i kako potiče žene da ne paze na svoj izgled, no Ashley se njima nikada nije previše zamarala. 

"Zapravo i ne znam kako je to imati razmaknuta bedra – moja se trljaju svaki dan", izjavila je u jednom od intervjua i dodala kako baš voli svoja bedra i celulit.

"Većini žena nitko nikada nije rekao da uopće nije važno imaju li celulit ili bedra koja se dodiruju", zaključila je manekenka.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) +6 Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) Celebrity Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Screenshot) +3 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene