Ashley Graham prošetala je ulicama New Yorka i ponosno istaknula obline.

Galerija


Supermodel Ashley Graham snimljen je na ulicama New Yorka u odvažnoj modnoj kombinaciji koja je svim prolaznicama zapela za oko.

Vezani članci Ashley Graham Najpoznatija plus-size manekenka pozirala gola u kadi, svi su gledali samo u jedan detalj na njezinu tijelu Ashley Graham (Foto: Profimedia) Dok se najpoznatija plus size manekenka ''ubijala'' od treninga, pažnju je ipak ukrao njezin zgodni muž isklesanog tijela

Naime, Ashley je svoje obline istaknula u uskim hlačama i uskoj dolčeviti upečatljive neonske nijanse. Time je pokazala da prati posljednje modne trendove jer je upravo to jedan od posljednjih krikova mode. 

Upravo je ova 31-godišnja plus size manekenka otvorila vrata svijeta mode ženama koje nisu mršavice. Danas je jedna od najangažiranijih modela, a svi ju žele u svojim editorijalima, kampanjama i na naslovnicama.

Osim u poslu, Ashely je uspješna i u ljubavi. Od 2009. godine u vezi je s kinematografom Justinom Ervinom, s kojim se vjenčala godinu dana kasnije. Upravo joj je on najveća podršku u svemu što radi, a često su viđeni kako zajedno vježbaju.

Na početku karijere nije sve bilo sjajno jer se suočavala s brojnim odbijanjima, no uz podršku majke nije htjela odustati od svojih snova. Na društvenim je mrežama započela samopromociju i slanje pozitivnih poruka pišući o današnjim standardima ljepote. S vremenom je počela skupljati sve više obožavatelja, a danas na društvenim mrežama ima čak 8 milijuna pratitelja. 

Uskoro su uslijedile i prve modne kampanje, ali i nove kritike na račun izgleda i kako potiče žene da ne paze na svoj izgled, no Ashley se njima nikada nije previše zamarala. 

"Zapravo i ne znam kako je to imati razmaknuta bedra – moja se trljaju svaki dan", izjavila je u jednom od intervjua i dodala kako baš voli svoja bedra i celulit.

"Većini žena nitko nikada nije rekao da uopće nije važno imaju li celulit ili bedra koja se dodiruju", zaključila je manekenka.

Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom