Ashley Graham i Justin Ervin čekaju prvo dijete.

Galerija


Ashley Graham najpoznatija je plus-size manekenka na svijetu, a uskoro će se moći pohvaliti novom najvažnijom ulogom i to onom majčinskom.

Vezani članci Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina"

Vijest da čeka prvo dijete sa suprugom Justinom Ervinom, 31-godišnja Ashley je objavila na profilu na Instagramu i podijelila svoju sreću s 8 milijuna obožavatelja koji je prate na toj društvenoj mreži. Za tu su prigodu ona i suprug snimili preslatki video u kojem otkrivaju sretnu vijest.

"Na današnji dan prije devet godina, udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to najbolje putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo blagoslovljeno, zahvalno i uzbuđeno što možemo slaviti povećanje naše obitelji. Sretna ti godišnjica Justine, život nam upravo postaje još bolji", napisala je Ashley uz objavu.

Sretnu je vijest na svom profilu na Instagramu podijelio i Justin te pokazao i sliku bebe s ultrazvuka.

Ashley i Justin upoznali su se 2009. godine u crkvi, a vjenčali se godinu dana kasnije. Njezina karijera plus-size modela doživjela je nevjerojatn uspjeh nakon što ju je jedan od lovaca na talente uočio u jednom trgovačkom centru u Omahi 2000. godine, nakon čega je potpisala ugovor s modnom kućom Wilhelmina Models. Jedna od vodećih zagovornica body positivityja te promovira svoje raskošne obline kao dokaz da i žene koje nisu građene kao tipični modeli mogu biti lijepe.

Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije