Danas slavi 26. rođendan

Tanji nos, veće usne: Ova je slatkica danas jedna od najljepših žena svijeta, no skriva da se uljepšala kod kirurga

Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +3 Ariana Grande (Foto: AFP) Galerija

Ariana Grande najpoznatija je po anđeoskom glasu, konjskom repu, savršenoj šminki i imidžu djevojčice koji njeguje godinama.

Slavna pjevačica danas slavi 26. rođendan.

Pogledaj i ovo Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Utjeha u prijateljima Ariana Grande ne izgleda najbolje nakon smrti bivšeg dečka Mac Millera

Ariana Grande najpoznatija je po anđeoskom glasu, dugom, konjskom repu, besprijekornoj šminki i imidžu djevojčice koji njeguje već godinama.

Iako danas slovi za jednu od najpopularnijih te najljepših žena svijeta, Ariana je u vrijeme svojih glazbenih početaka bila preslatka Disneyjeva djevojčica s drugačijim crtama lica, a činjenica jest kako nije sve na njoj produkt odrastanja i starenja.

Talentirana pjevačica nekada je tako njegovala crvenu kosu, imala je vidno širi nos i tanje usne te je imala nešto više kilograma nego danas, a nakon nekoliko posjeta plastičnom kirurgu nastala je glazbena senzacija čija slava godinama ne jenjava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ipak, Arianu život nije uvijek mazio, barem ne kada je u pitanju ljubav. Nakon niza propalih veza činilo se kako je sreću pronašla s reperom Mac Millerom, s kojim je prethodno poslovno surađivala, no par je iznenada prekinuo nakon dvije godine veze. Ubrzo nakon toga Grande je započela vezu s posrnulim komičarem Peteom Davidsonom, s kojim se zaručila nakon svega nekoliko tjedana veze.

Ubrzo nakon zaruka njezin bivši dečko predozirao se u svom domu, a pjevačica se našla na udaru njegovih obožavatelja da ga je ona dovela na rub nakon što je odlučila prekinuti s njim. Pjevačica je tugovala u tišini, a zatim se nakon nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama.

"Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi ona trebala ostati u toksičnoj vezi jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje nije slučaj. Samo je pjesma 'Cinderella' o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena ne bi se trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek će se kriviti žena za to što se neki muškarac ne može brinuti za sebe, to je velik problem", napisala je na Twitteru.

Naime, mladi se reper godinama borio s ovisnošću te depresijom, a stanje mu se pogoršalo nakon prekida i saznanja da Ariana ima drugog. Nakon što je uhićen kako vozi u pijanom stanju, nekoliko dana kasnije si je presudio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Pjevačica je ubrzo prekinula i zaruke s Peteom, a upućeniji izvori tvrde kako nije htjela ponovno imati posla s ovisnikom. Istovremeno se povukla iz javnosti, a na svjetske pozornice vratila se novim hitovima i nešto seksepilnijim imidžem, no svoj ljubavni život danas drži podalje od očiju javnosti, pa se i ne zna postoji li u njezinu životu netko novi.

Njezinu transformaciju tijekom godina pogledajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene