Prekid ga je slomio

Njihova je veza izgledala kao bajka, a onda su isplivali ružni detalji

Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Mac Miller (Foto: AFP) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Getty) +0 Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Reper MacMiller jučer je pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji, a nedavno je prekinuo vezu s djevojkom Arianom Grande.

Američki reper Mac Miller jučer je pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: AFP) Danas slavi 26. rođendan Tanji nos, veće usne: Ova je slatkica danas jedna od najljepših žena svijeta, no skriva da se uljepšala kod kirurga

26-godišnji reper navodno se predozirao, a do dolaska liječnika, njegovo je tijelo već bilo beživotno. Navodno je prethodno imao i srčani udar zbog prevelike doze koju je uzeo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mac (@macmiller) on

Svjetsku slavu Mac Miller, pravim imenom Malcom James McCormick, stekao je debitantskim albumom iz 2011. godine, a posebno 2-godišnjom vezom s planetarno popularnom pjevačicom Arianom Grande.

Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Par je prekinuo u svibnju ove godine, a ubrzo nakon toga, Ariana je pronašla utjehu u komičaru Peteu Davidsonu s kojim se i zaručila nakon svega mjesec dana veze. Reper je čitavo desetljeće imao problema s ovisnošću o alkoholu i drogama, a bliski izvori tvrde kako ga je prekid s Arianom slomio do kraja. Ona se još uvijek nije oglasila u vezi tragične smrti bivšeg dečka, no dio njegovih obožavatelja poručio joj je kako je "ovo njezina krivica".

Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako se činilo kako je u njihovom odnosu sve u najboljem redu te je reper svojoj odabranici pomogao da prebrodi tugu zbog terorističkog napada na njezinom koncertu u Manchesteru u svibnju 2017. godine, nakon prekida na površinu su isplivale ne tako lijepe stvari koje su se vezale uz njegov problem s ovisnošću.

Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi ona trebala ostati u toksičnoj vezi, jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje niti nije slučaj. Samo je pjesma 'Cinderella' o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena se ne bi trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek ću, no kriviti ženu za činjenicu da se neki muškarac ne može brinuti za sebe, to je velik problem", napisala je Ariana na Twitteru nakon prekida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mac (@macmiller) on

Nedugo nakon prekida, kako prenosi The Daily Mail, reper je upao u još veće probleme, a uhićen je i nakon što je vozio u pijanom stanju te razbio automobil. Nakon uhićenja, Ariana mu se obratila javno na Twitteru: "Molim te, pazi na sebe", poručila mu je, no očito ju nije poslušao.

Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Navodno je repera jako pogodio ne samo prekid, već i činjenica da Ariana ima novog dečka, a neko vrijeme je u intervjuima zabranjivao da ga se išta pita na tu temu, jer mu je bilo prebolno. "Ne želim biti samo sretan, ali ne želim niti stalno biti nesretan. Ne želim biti depresivan. Želim biti u mogućnosti imati i lijepe i loše dane", otkrio je u jednom od svojih posljednjih intervjua za časopis Vulture, dajući do znanja kako se godinama bori i s depresijom zbog slave.

Počivao u miru!

 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.

Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene