Robin Thicke i njegova partnerica April Love Geary snimljeni su na plaži u Miamiju sa svojom djecom.

Galerija


Pjevač Robin Thicke (44) nekoć je slovio kao okorjeli zavodnik, ali i preljubnik, a otkako ga je očarala manekenka April Love Geary (26), postao je pravi obiteljski čovjek.

Vezani članci Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Lijepa manekenka rodila je prije 3 tjedna, no već je izašla s 18 godina starijim dečkom u opakoj minici April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Par je u vezi od 2014. godine i zajedno imaju troje djece, kćerkice Miu Love (3) i Lolu Alan (2) te sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu prošle godine.

Paparazzi su ih sada ulovili na plaži u Miamiju, gdje je April plijenila pažnju u sićušnom crnom bikiniju s tangama, dok je Thicke pazio na djecu. Par je snimljen i kako izmjenjuje strastvene poljupce kojima su potvrdili da su još uvijek zaljubljeni kao i prvog dana, a iako su zaručeni, nije poznato kada točno planiraju stati pred oltar.

Podsjetimo, Thickea je svijet upoznao 2013. godine zbog megahita "Blurred Lines", a u to je vrijeme bio u braku s glumicom Paulom Patton (45), s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

Thicke se nedugo nakon razvoda počeo viđati s 18 godina mlađom April.

Rijetko tko danas prepoznaje ljepoticu koja se povukla iz javnosti nakon udaje, mnogi su i zaboravili na dane njezine velike slave

Nina Badrić u Splitu jedva suzdržala suze, a raskošnu haljinu u kojoj je pjevala teško je opisati riječima