Hrabar kupaći

Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Thicke i njegova partnerica April Love Geary snimljeni su na plaži u Miamiju sa svojom djecom.

Pjevač Robin Thicke (44) nekoć je slovio kao okorjeli zavodnik, ali i preljubnik, a otkako ga je očarala manekenka April Love Geary (26), postao je pravi obiteljski čovjek.

Pogledaj i ovo Robin Thicke - 2 Zgodan i dalje! Glazbenik koji se proslavio opako vrućim hitom pohvalio se golim torzom, no nažalost mnogih žena njegovo srce osvojila je 18 godina mlađa partnerica

Par je u vezi od 2014. godine i zajedno imaju troje djece, kćerkice Miu Love (3) i Lolu Alan (2) te sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu prošle godine.

Paparazzi su ih sada ulovili na plaži u Miamiju, gdje je April plijenila pažnju u sićušnom crnom bikiniju s tangama, dok je Thicke pazio na djecu. Par je snimljen i kako izmjenjuje strastvene poljupce kojima su potvrdili da su još uvijek zaljubljeni kao i prvog dana, a iako su zaručeni, nije poznato kada točno planiraju stati pred oltar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli April Love Geary (@aprillovegeary)

Podsjetimo, Thickea je svijet upoznao 2013. godine zbog megahita "Blurred Lines", a u to je vrijeme bio u braku s glumicom Paulom Patton (45), s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

Thicke se nedugo nakon razvoda počeo viđati s 18 godina mlađom April.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene