I dalje se vole

Vjenčali su se nakon par tjedana, rastali poslije 20 godina na čuđenje mnogih, ali su i dalje veoma bliski

Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas (FOTO: Profimedia) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Galerija

Antonio Banderas i Melanie Griffith upoznali su se na snimanju komedije "Too Much", a 1996. godine su se vjenčali te su iste godine dobili kćer Stellu.

Glumac Antonio Banderas rekao je kako još uvijek na dnevnoj bazi razgovara s bivšom suprugom Melanie Griffith te je istaknuo kako će ona uvijek biti dio njegove obitelji. Par se rastao 2015. godine, no ostali su bliski prijatelji.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Malo čudno ali lijepo Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

59-godišnji glumac istaknuo je kako je sa 62-godišnjom Melanie proveo divne godine, a imaju i kći Stellu (22) koju zajedno odgajaju. "Mislim da nitko od nas ne želi odustati od 20-godišnjeg braka. Ljudska smo bića i griješimo kao svi drugi", rekao je nedavno Banderas. Dodao je kako će mu Melanie uvijek biti najbolja prijateljica.

Antonio i Melanie upoznali su se na snimanju komedije "Too Much", a vezu su započeli odmah. Vjenčali su se u Londonu 1996. godine nakon samo par tjedana veze, a iste je godine rođena i njihova kći Stella.

"Imamo predivnu kćer koju oboje volimo i jako smo sretni", govorili su Banderas i Griffith. Stella je danas manekenka, a još kao djevojčica glumila je s majkom u filmovima. Na kraju se odlučila na zaokret u karijeri, no roditelji je podržavaju. Rođena je u španjolskoj Marbelli, no odrasla je u Los Angelesu.

Banderas i Griffith već dugo ne žive zajedno, no glumac redovito posjećuje kći i bivšu suprugu te kako kažu, sve im je to došlo prirodno. Svjetski mediji su godinama pisali kako su jedan od najčvršćih parova u Hollywoodu, ali na žalost i njihovoj je ljubavi došao kraj.

Glumica ima još dvoje djece. Dakotu (30) je dobila s Donom Johnsonom za kojeg se dvaput udavala, a sina Alexandera (34) ima sa Stevenom Bauerom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Instagram) +0 Billy Zane (Foto: Getty Images) Celebrity Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ''Titanicu'', a 23 godine kasnije kose više nema, ali ima koju kilu viška i poveći trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene