Još mami poglede

Manekenku koja je nekad harala domaćom scenom danas ne viđamo često, a u vrijeme najveće slave punila je medije burnim životom

Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman - 2 Tomislav Miletić/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Antea Kodžoman Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman (Foto: PR) +0 Antea Kodžoman - 2 Galerija

Antea Kodžoman nekad je bila rado viđeno lice svih društvenih događanja, a sada je u rijetkom izlasku plijenila poglede u atraktivnom izdanju.

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman pojavila se na gala događaju u Zagrebu koji je okupio brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Antea Kodžoman - 1 Danas živi mirnim životom Našu bivšu manekenku zadnjih godina rijetko vidimo u javnosti, no evo zbog čega je napravila iznimku i pojavila se kao gošća

Ljepotica koja je u vrijeme najveće slave bila glavna zvijezda svakog društvenog događaja danas se u javnosti pojavljuje rijetko, no uvijek ukrade svu pozornost, a tako je bilo i sada.

Antea je u uskoj zelenoj haljini istaknula svoj bujni dekolte, a kroz visoki prorez pohvalila se i vitkim manekenskim nogama.

Kodžoman je manekensku karijeru izgradila nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to može ponajviše zahvaliti Snježani Mehun, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote. Antea zato ne preskače revije Snježanina modnog brenda Duchess, a bila joj je i kuma na vjenčaju s Franzom Schillingerom.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medije burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki poput Aleksandre Grdić i Maje Cvjetković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a neki od poznatih muškaraca s kojima su je u prošlosti povezivali su Josip Šelendić, Frano Barbieri, Novica Petrač i Ivan Todorić.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +5 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle +12 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene