Dugo je nismo vidjeli!

Manekenka koja je nekad harala domaćom scenom iz javnosti se povukla, ali opet je u centru pažnje i to zbog osobe kojoj duguje karijeru

Antea Kodžoman (Foto: PR) Antea Kodžoman (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Foto: PR) +0 Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Antea Kodžoman bit će vjenčana kuma svojoj dugogodišnjoj prijateljici Snježani Mehun koja ju je prije 22 godine nagovorila da se prijavi na izbor za Kraljicu Hrvatske na kojem je i pobijedila.

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman zadnjih godina živi privatnim životom i rijetko je se može vidjeti u javnosti, no ne propušta pružiti podršku svojoj dugogodišnjoj prijateljici kojoj duguje karijeru.

Pogledaj i ovo Ivana Banfić (Foto: Dnevnik.hr) Našli joj zamjerku Nives se uvukla u haljinu nalik na zmijsku kožu pa odgovorila na komentare da je nabacila koju kilu

Radi se o Snježani Mehun na čijoj se modnoj reviji brenda Duchess proteklog tjedna pojavila u mini haljini u kojoj je bila mamac za poglede. Na događaju se doznalo i kako će upravo ona biti vjenčana kuma Snježani koja će se krajem ljeta udati za austrijskog jahtaša Franza Schillingera na tajnoj lokaciji.

"To nam je bio dogovor u nekoj šali već puno prije pojave njene bolje polovice! Šalim se, ali drago mi je stvarno", potvrdila je za RTL Ekskluziv Kodžoman koja je Snježanu upoznala prije 22 godine, a njihovo je prijateljstvo počelo na zanimljiv način.

Naime, Mehun ju je 1999. zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor za "Kraljicu Hrvatske" na kojem je pobijedila, nakon čega je nekoliko mjeseci u Milanu gradila manekensku karijeru.

U vrijeme najveće slave bila je glavna zvijezda svakog događaja i rado se provodila s drugim našim poznatim manekenkama poput Aleksandre Grčić i Ive Jerković.

Nakon što se povukla iz manekenstva postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je i samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinom životu netko poseban.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 1 In Magazin: Iva Šarić - 2 In Magazin: Iva Šarić - 3 In Magazin: Iva Šarić - 4 +1 In Magazin: Iva Šarić - 6 inMagazin Iva Šarić prvi put progovorila o sinu Adrianu kojeg je dobila s Brunom Petkovićem: "Iskreno, malo sam se čak i bojala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene