Antea Kodžoman bit će vjenčana kuma svojoj dugogodišnjoj prijateljici Snježani Mehun koja ju je prije 22 godine nagovorila da se prijavi na izbor za Kraljicu Hrvatske na kojem je i pobijedila.

Galerija


Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman zadnjih godina živi privatnim životom i rijetko je se može vidjeti u javnosti, no ne propušta pružiti podršku svojoj dugogodišnjoj prijateljici kojoj duguje karijeru.

Vezani članci Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun imala probleme u zračnoj luci, nije mogla vjerovati što se zbiva: "Krenula sam se derati" Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5 Za sve je kriva Snježana Mehun! Nives Celzijus pojavila se na mjestu na koje nikad ne ide

Radi se o Snježani Mehun na čijoj se modnoj reviji brenda Duchess proteklog tjedna pojavila u mini haljini u kojoj je bila mamac za poglede. Na događaju se doznalo i kako će upravo ona biti vjenčana kuma Snježani koja će se krajem ljeta udati za austrijskog jahtaša Franza Schillingera na tajnoj lokaciji.

"To nam je bio dogovor u nekoj šali već puno prije pojave njene bolje polovice! Šalim se, ali drago mi je stvarno", potvrdila je za RTL Ekskluziv Kodžoman koja je Snježanu upoznala prije 22 godine, a njihovo je prijateljstvo počelo na zanimljiv način.

Naime, Mehun ju je 1999. zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor za "Kraljicu Hrvatske" na kojem je pobijedila, nakon čega je nekoliko mjeseci u Milanu gradila manekensku karijeru.

U vrijeme najveće slave bila je glavna zvijezda svakog događaja i rado se provodila s drugim našim poznatim manekenkama poput Aleksandre Grčić i Ive Jerković.

Nakon što se povukla iz manekenstva postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je i samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinom životu netko poseban.

Zbog ovih se prizora pitaju je li ona žena ili boginja, a na besprijekornom tijelu teško joj je pronaći bilo kakvu manu

Iva Šarić prvi put progovorila o sinu Adrianu kojeg je dobila s Brunom Petkovićem: "Iskreno, malo sam se čak i bojala"