tužni dani

Udovica legendarnog glumca preminula u 103. godini, znala je da ju je varao, no sve mu je uvijek opraštala

Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) +0 Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Galerija

Anne Douglas bila je druga supruga Kirka Douglasa, a u braku su bili 66 godina. Anne je preminula u četvrtak u 103. godini.

Anne Douglas, udovica legendarnog Kirka Douglasa, preminula je u 103. godini. Svjetski mediji pišu kako je Anne preminula u svom domu na Beverly Hillsu u četvrtak, a vijest o smrti potvrdila je i njezina obitelj.

Pogledaj i ovo Kirk i Michael Douglas Nema ga u oporuci Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće ostati ništa, 61 milijun dolara pripast će drugima

"Anne mi je bila više od pomajke. Iz svih nas uvijek je izvlačila samo najbolje, pogotovo iz moga oca. Moj otac nikada ne bi imao takvu karijeru i uspjeh bez njezine podrške i pomoći", stoji u službenoj izjavi Michaela Douglasa. Glumac je dodao kako su je Catherine Zeta-Jones i on obožavali, baš kao i njihova djeca.

Anne i Kirk Douglas bili su u braku 66 godina, a upoznali su se 1953. na snimanju filma "Čin ljubavi". Nedugo prije toga Kirk se rastao od svoje prve supruge Diane. Pred oltar su stali 1954. godine u Las Vegasu, a drugo raskošno vjenčanje imali su 2004. kada su proslavili 50 godina braka.

Njihova ljubavna priča započela je kada je Kirk zaposlio Anne kao svoju suradnicu, no brzo se zaljubio u nju. Ona ga je isprva odbijala zbog njegove titule ženskaroša i velikog holivudskog zavodnika. "U jednom sam trenutku odlučio da ću je prestati pokušavati impresionirati te da ću je početi slušati i pričati o sebi", izjavio je u jednom od intervjua Kirk.

Iako su zajedno bili do kraja Kirkova života, glumac je priznao da ju je varao. Kako je opisao u svojoj knjizi "Kirk And Anne: Letters of Love, Laughter and a Lifetime in Hollywood", Anne je smatrala kako je nerealistično očekivati potpunu vjernost u braku, a ona je sama priznala da on nikada nije ni pokušao sakriti nevjeru od nje.

Anne je vodila sve njegove financije, on je u tome bio vrlo loš, a poslovne odluke nije donosio bez savjetovanja s njom. S vremenom je postala modna ikona i filantropkinja te rado viđena gošća raznih društvenih događanja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene