Anne Douglas bila je druga supruga Kirka Douglasa, a u braku su bili 66 godina. Anne je preminula u četvrtak u 103. godini.

Galerija


Anne Douglas, udovica legendarnog Kirka Douglasa, preminula je u 103. godini. Svjetski mediji pišu kako je Anne preminula u svom domu na Beverly Hillsu u četvrtak, a vijest o smrti potvrdila je i njezina obitelj.

Vezani članci Kirk Douglas Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće ostati ništa, 61 milijun dolara pripast će drugima Ispraćaj Kirka Douglasa Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj

"Anne mi je bila više od pomajke. Iz svih nas uvijek je izvlačila samo najbolje, pogotovo iz moga oca. Moj otac nikada ne bi imao takvu karijeru i uspjeh bez njezine podrške i pomoći", stoji u službenoj izjavi Michaela Douglasa. Glumac je dodao kako su je Catherine Zeta-Jones i on obožavali, baš kao i njihova djeca.

Anne i Kirk Douglas bili su u braku 66 godina, a upoznali su se 1953. na snimanju filma "Čin ljubavi". Nedugo prije toga Kirk se rastao od svoje prve supruge Diane. Pred oltar su stali 1954. godine u Las Vegasu, a drugo raskošno vjenčanje imali su 2004. kada su proslavili 50 godina braka.

Njihova ljubavna priča započela je kada je Kirk zaposlio Anne kao svoju suradnicu, no brzo se zaljubio u nju. Ona ga je isprva odbijala zbog njegove titule ženskaroša i velikog holivudskog zavodnika. "U jednom sam trenutku odlučio da ću je prestati pokušavati impresionirati te da ću je početi slušati i pričati o sebi", izjavio je u jednom od intervjua Kirk.

Iako su zajedno bili do kraja Kirkova života, glumac je priznao da ju je varao. Kako je opisao u svojoj knjizi "Kirk And Anne: Letters of Love, Laughter and a Lifetime in Hollywood", Anne je smatrala kako je nerealistično očekivati potpunu vjernost u braku, a ona je sama priznala da on nikada nije ni pokušao sakriti nevjeru od nje.

Anne je vodila sve njegove financije, on je u tome bio vrlo loš, a poslovne odluke nije donosio bez savjetovanja s njom. S vremenom je postala modna ikona i filantropkinja te rado viđena gošća raznih društvenih događanja.

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

Meghan Markle u javnosti ne koristi svoje pravo ime, mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se zaista zove