Legenda Hollywooda i oskarovac, glumac Kirk Douglas preminuo je prošle srijede u 104. godini.

Galerija


Kirk Douglas bio je jedna od posljednjih super-zvijezda zlatnog doba Hollywooda.

Vezani članci Očevid, ilustracija U zagrebačkom naselju pronađena tijela dviju žena: Jedna je bila na poljskom putu, druga u dvorištu Policija na očevidu, Ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj su smrtno stradali biciklisti iz Slovačke: Nijemac se najprije zabio u bicikliste pa završio u suhozidu

Preminuo je jučer u dobi od 103 godine, a jedan od njegovih najdražih filmova po kojem je nazvao i knjigu bio je kultni povijesni spektakl "Spartak".

"Zaljubljen sam u filmove još otkad sam bio dijete", otkrio je je jednom glumac i redatelj koji je snimio više od stotinu filmova, a vijesti o smrti holivudske legende objavio je njegov sin Michael Douglas na Facebooku dirljivim riječima.

"Moja braća i ja s nevjerojatnom tugom moramo objaviti kako nas je Kirk Douglas danas napustio. Za svijet je bio legenda, glumac iz zlatnog filmskog doba, ali meni i mojoj braći Joelu i Peteru bio je samo tata. Volim te jako puno i veoma sam ponosan što sam tvoj sin", poručio mu je.

Ekipi IN magazina Michael je prošle godine otkrio koji mu je najbolji savjet dao holivudski veteran, odnosno tata Kirk.

"Treba biti poput R. McMurphyja iz Leta iznad kukavičjeg gnijezda. Moraš dati sve od sebe pa što bude! To je sve. Moraš u svemu dati sve od sebe i krenuti dalje."

Kirk je i u dubokoj starosti zadržao vedar duh, a iza njega je ostala 100-godišnja supruga Anne.

Što je još Michael otkrio našoj vrijednoj ekipi IN magazina o svom slavnom ocu, saznajte u videu u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pogledajte iznenađenje koje je Ronaldu priredila djevojka za rođendan, on od šoka nije mogao doći do riječi!