Mnogi su mislili da to je nemoguće, ali burna situacija oko skrbništva nad djecom Angeline Jolie i Brada Pitta, navodno se smiruje.

Galerija


Nakon što su nedavno ponovno započeli javni rat oko skrbništva nad djecom, čini se kako glumica Angelina Jolie ipak popušta pod pristiskom bivšeg supruga, također glumca Brada Pitta.

Angelina Jolie (Foto: Profimedia)
Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina? Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Mučni detalji razvoda, Angelina otkrila sinu istinu o posvojenju: "Otac te nikada nije htio"

Iako se činilo kako ne postoje šanse da se nekad najslavniji holivudski par dogovori oko uvjeta o skrbi nad svoje šestero djece, navodno su postigli sporazum prema kojem se daljnja ročište o toj temi više neće odvijati, piše magazin ET.

"Privremeni dogovor postignut je suglasno s obje strane, nakon što im je to sud nekoliko puta preporučio", izjavio je neimenovani izvor za ET

Podsjećamo, Angelina nije htjela odustati od svojih prava za punopravno skrbništvom, no očito je ipak popustila i pristala na zajedničko skrbništvo.

U periodu od mjesec dana procjenitelj će skupljati informacije od oba roditelja isto kao i djece, nakon čega će najvjerojatnije donijeti konačnu odluku.

Angelina Jolie (Foto: Profimedia)
Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Ranije ovog mjeseca Angelina i Brad vodili su javni rat putem medija, nakon što ga je ona optužila da ne plaća alimentaciju i da je loš otac, što je on sve opovrgnuo i zatražio da djecu još češće viđa.