Ima li kraja?

Zahuktava se javni rat bivših supružnika, Angelina Jolie opako se obrušila na Brada Pitta: ''On je loš otac''

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie s djecom (FOTO: Getty) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što je Brad Pitt odbacio optužbe Angeline Jolie da ne plaća alimentaciju, glumica mu već uzvraća udarac.

Javni rat riječima između dviju holivudskih zvijezda itekako se zahuktava. Angelina Jolie i Brad Pitt, koji su se doveli do užasno kompliciranog razvoda i ružne borbe za skrbništvo nad djecom, javno napadaju jedno drugo, a svoje optužbe iznose u medijima.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i djeca (Foto: Profimedia) Gorka bitka Angelina optužila Brada da joj ne plaća alimentaciju, a on tvrdi: ''Već sam joj isplatio milijune dolara''

Nakon što ga je Angelina optužila za neplaćanje alimentacije za njihovih šestero djece i nakon što su se razveli prije dvije godine, Brad joj je uzvratio odgovorom kako je i isplatio i više nego što je trebao u zadnjih godinu i pol dana, točnije više od 9 milijuna dolara.

Na to se Angelina ponovno oglasila preko svog odvjetnika napavši bivšeg supruga i optužujući ga za zanemarivanje istine te odvraćanje od činjenice da ne ispunjava svoje zakonske obaveze za uzdržavanje djece.

Angelina Jolie s djecom (FOTO: Getty) Angelina Jolie s djecom (FOTO: Getty)

U izjavi koju je prenio US Weekly odvjetnica Samantha Bley DeJean navodi da nakon što je Angelina ostavila Brada i uzela djecu, on je odlučio zadržati kuću u Los Angelesu i tamo ostati živjeti, a kuća je zapravo u njegovu vlasništvu još od razvoda s glumicom Jennifer Aniston.

“Brad je tada bio zamoljen da sudjeluje u troškovima novog doma za Angelinu i djecu, ali umjesto toga on joj je posudio novac. Angelina je, naravno, to cijenila. Međutim, pozajmica ne predstavlja alimentaciju i njezino tumačenje kao takvo je pogrešno. Tražila ga je da plati pola dječjih troškova, no on to nije učinio. Stoga se morala nositi s time posljednje dvije godine“, stoji u izjavi.

Inače, prema portalu The Richest, Angelinina imovina procijenjena je na 160, a Bradova na 260 milijuna dolara.

Izvor blizak glumici, koja trenutačno snima drugi nastavak filma “Maleficent“ u Londonu, izjavio je za US Weekly kako je bila primorana vratiti se snimanju filmova da bi mogla pokriti sve troškove koje iziskuje odgoj djece.

“Nije radila godinu i pol dana kako bi bila s djecom i sada samo radi kako bi mogla otplatiti novu kuću s obzirom na to daje Brad ostao živjeti u njihovu obiteljskom domu.“

U međuvremenu seoglasio i Brad Pitt, koji kaže da Angelina jednostavno pokušava manipulirati medijima i staviti sebe u prvi plan. U dokumentima objavljenima na Dailymail.com, njegovi odvjetnici tvrde da se Angelina optužbama za neplaćanje alimentacije služi samo kako bi pojačala njihov sukob.

Brad je već i objasnio kako joj je pozajmio osam milijuna dolara za novi dom i uz to platio više od 1,3 milijuna dolara za uzdržavanje djece.

U obranu glumca stali su njegovi prijatelji koji tvrde kako on svaki mjesec plaća stotine tisuća dolara za troškove terapija, putovanja i tjelesnih čuvara.

Očito se u ovoj priči, nažalost, borba za skrbništvo nad djecom pokazala kao najveća prepreka službenom razvodu dviju holivudskih zvijezda, a kakav će biti njezin konačni ishod, tek ćemo saznati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene