javili se s plaže!

Kramarić se javio s odmora i prvi put pokazao sinčića Viktora, a poglede je ukrala i njegova prezgodna supruga!

Mia Ćurković i Andrej Kramarić Mia Ćurković i Andrej Kramarić In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Ćurković i Andrej Kramarić Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Galerija

Andrej i Mia Kramarić postali su roditelji krajem kolovoza, a sada su prvi put pokazali sina Viktora.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić sa suprugom Mijom i njihovim sinčićem Viktorom otputovao je u Dubai.

Pogledaj i ovo showbuzz Divan par! Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?

S odmora se javio na svojem Instagramu, gdje je objavio obiteljske fotografije s plaže te je prvi put pokazao četveromjesečnog sina.

"Pozdrav iz Dubaija", napisao je u opisu fotki na kojima je pažnju ukrala i prezgodna Mia, koja se brzo nakon poroda vratila u top-formu.

Fotografije možete pogledati ovdje.

"Predivna obitelj", "Baš ste zgodni", "Najljepši", nizali su se komentari ispod fotki koje su skupile i više od 15 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Andrej i Mia postali su roditelji krajem kolovoza, a nogometaš je nazočio porodu. Vijest da će postati roditelji podijelili su krajem ožujka, samo nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Par je u vezi od 2017. godine, a Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg, nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives skinula sve sa sebe pa objavila fotku, pogled na svu njezinu raskoš zaklonio je samo jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene