čestitamo!

Andrej Kramarić i njegova Mia postali roditelji, nogometaš je bio na porodu, a poznato je i koje su ime odabrali djetetu

Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andreja Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia u braku su od ožujka ove godine, kada su otkrili i da čekaju svoje prvo dijete, a sada su postali roditelji dječaka.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić postao je otac, doznaje Večernji list.

Pogledaj i ovo showbuzz Divan par! Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?

Njegova supruga Mia u Zagrebu je rodila sina kojemu su dali ime Viktor, a nogometaš je nazočio porodu, no dan kasnije morao je otputovati za Njemačku jer njegov klub Hoffenheim ima utakmicu protiv Borussije.

Andrej i Mia otkrili su da čekaju svoje prvo dijete krajem ožujka, samo nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Par je u vezi od 2017. godine, a Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Instagram) +3 Nicole Kidman (Foto: AFP) Preporuke Nicole Kidman skinula se do kraja i snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom, zbog golih scena ranije se našla u problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene