čestitamo!

Andrej Kramarić i prelijepa Mia vjenčali se u crkvi i krstili sinčića Viktora, pogledajte fotke dvostrukog slavlja!

Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 Marko Lukunić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 2 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 4 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 5 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 8 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +0 Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Andrej i Mia Kramarić stali su pred oltar nakon što su se u ožujku prošle godine vjenčali kod matičara, a usput su i krstili sinčića Viktora.

Nogometaš Andrej Kramarić crkveno je oženio Miju Kramarić više od godinu dana nakon što su svoju vezu uzakonili kod matičara.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić "On izgleda kao ti!" Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Par se ovaj vikend vjenčao u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama, gdje su usput i krstili svojeg sinčića Viktora.

Prelijepa Mia nosila je bijeli komplet s hlačama, a već je pokazala i da nije tipična mladenka haljinicom koju je nosila na vjenčanju u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine.

Tada je još bila trudna, a Viktor stigao je na svijet pet mjeseci kasnije, i poznato je da je nogometaš nazočio porodu. Par je u vezi od 2017. godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 +8 Lidija Bačić - 6 Celebrity Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 3 Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Jelena Rozga +3 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga progovorila o ljubavi i priznala zašto je već godinama sama: "Želim da mi život bude lijep"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene