Ukrala Rozgi trenera?

Prvo Jelena, a sad i Anamarija! Poznate Splićanke poludjele za zgodnim fitness trenerom

Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 4 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 4 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 4 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 3 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 2 +0 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 1 Galerija

Anamarija Asanović vježbama poput Kim Kardashian nakon poroda vratila staru liniju.

Trudnoća i majčinstvo divno su iskustvo za svaku ženu, no s prvim danima nakon poroda ono s čime se žena susreće jest višak kilograma. Tad kreće prava borba za skidanje kilograma nakupljenih u devet mjeseci. Anamarija Asanović kao slavna mama nije izuzetak, te je odlučila uz pomoć trenera Ante Burazina objavit rat kilogramima! Šarmantan trener zaslužan je i za liniju Jelene Rozge s kojom u posljednje vrijeme provodi sve više vremena.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 2 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 2

Splitskoj dizajnerici Ante je sastavio plan prehrane, koji uključuje jaja, piletinu, povrće, voće, orašaste plodove, tunu…. Anamarija se pokušava držati plana, ali isto nekad 'zastrani' te se počasti pizzom! Za savršenu stražnjicu kao i Kim, Anamarija obožava radit čučnjeve, kao i iskorake te sjedeći nožni potisak.

Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 4 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 4

Za ravan trbuh zaslužan je izdržaj na pilates lopti, te podizanje nogu na švedskim ljestvama. Aerobni dio treninga je neizostavan, Anamarija najviše voli bicikl, koji uvijek bira za kraj treninga 20-30 minuta!

Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 3 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 3

3 OMILJENE VJEŽBE ANAMARIJE ASANOVIĆ:

Podizanje nogu na švedskim ljestvama – vježba za trbušnjake, osim trbuha uključujemo cijelo tijelo!

Izdržaj – ovom vježbom učvrstit ćete mišiće trupa, ali će utjecati i na stražnjicu, noge, ramena, ruke – vježba za cijelo tijelo!

Goblet čučanj – vježba za idealnu stražnjicu, čučanj nas drži uspravnim, uteg držimo uz prsa. Stopala su malo šire od širine ramena, dok su prsti usmjereni blago prema van. Spuštamo se u čučanj pazeći da su leđa ravna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene