Lijepa 27-godišnja dizajnerica čeka na porod u rodnom Splitu. Na svijet će donijeti djevojčicu. U trudnoći uživa, a od poroda je dijele još dva mjeseca.


Već 7 mjeseci Anamarija Asanovićzrači posebnim trudničkim sjajem. 27 - godišnja dizajnerica će početkom veljače na svijet donijeti svoje prvo dijete, a ekskluzivno za In magazin otkrila je da nosi djevojčicu. Lijepa trudnica se, kaže, osjeća odlično.

Anamarija Asanović se predomislila i ipak otkrila spol bebe

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 10 Provjereno otkriva slučaj iz riječkog KBC-a: Priopćili majci da joj nerođeno dijete neće preživjeti i dali joj skandaloznu uputu Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak

'U biti sad već prelazimo na onaj problem što obući, da to izgleda ok. Nisam više ni sa onim super, nego samo ok i da izgleda. U tom sam problemu najviše, a inače sve dobro i ovako malo promjene raspoloženja, ali dobro je', rekla je Anamarija.

Mlada dizajnerica trudna već četiri mjeseca – ne skida osmijeh s lica!

U to da život piše nevjerojatne priče, uvjerila se i Anamarija kada je ovog proljeća obnovila vezu sa školskom ljubavi, surferom Marinom Siriščevićem, s kojim se silno veseli prinovi. U trudnoći se i udebljala, a najviše su joj otekle noge. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook