Lijepe vijesti

Kćerka nogometnog asa otkrila: 'Nosim curicu, noge su mi otekle'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa 27-godišnja dizajnerica čeka na porod u rodnom Splitu. Na svijet će donijeti djevojčicu. U trudnoći uživa, a od poroda je dijele još dva mjeseca.

Već 7 mjeseci Anamarija Asanovićzrači posebnim trudničkim sjajem. 27 - godišnja dizajnerica će početkom veljače na svijet donijeti svoje prvo dijete, a ekskluzivno za In magazin otkrila je da nosi djevojčicu. Lijepa trudnica se, kaže, osjeća odlično.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović kći legendarnog Vatrenog Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Anamarija Asanović se predomislila i ipak otkrila spol bebe

'U biti sad već prelazimo na onaj problem što obući, da to izgleda ok. Nisam više ni sa onim super, nego samo ok i da izgleda. U tom sam problemu najviše, a inače sve dobro i ovako malo promjene raspoloženja, ali dobro je', rekla je Anamarija.

Mlada dizajnerica trudna već četiri mjeseca – ne skida osmijeh s lica!

U to da život piše nevjerojatne priče, uvjerila se i Anamarija kada je ovog proljeća obnovila vezu sa školskom ljubavi, surferom Marinom Siriščevićem, s kojim se silno veseli prinovi. U trudnoći se i udebljala, a najviše su joj otekle noge. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene