snimljeni zajedno

Prijateljstvo ili nešto više? Rozga se ne odvaja od zgodnog trenera

Jelena Rozga (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell) Jelena Rozga (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell) +0 Jelena Rozga, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell) Galerija

Odlično raspoložena Jelena Rozga stigla je na reviju Envy Rooma. Društvo joj je pravio šarmantni trener Ante Burazin.

U posljednje vrijeme Jelena Rozga sve više vremena provodi uz markantnog muškarca. Riječ je o treneru Anti Burazinu koji pomaže Jeleni da održi sjajnu liniju.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga - 4 Pojavila se u seksi izdanju Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

Osim u teretani Jelena i Ante često se druže i u slobodno vrijeme. U ponedjeljak navečer zajedno su stigli na reviju Envy Rooma tijekom koje pjevačica nije skidala osmijeh s lica. Novu kolekciju domaćih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančević pratili u društvu Mije Kovačić, Tatjane Jurić i Franke Batelić.

Jelena Rozga (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell) Jelena Rozga (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell)

Koliko su bliski, Rozga je otkrila i nedavno kada je na svom Instagramu objavila snimku iz automobila na kojoj se odlično zabavlja s Burazinom. Zajedno su zapjevali hit grupe Magazin "Gotova stvar" i nasmijali obožavatelje simpatičnim gafom koji se dogodio Jeleni. Usred pjesme zaboravila je tekst, pa su se mnogi zapitali je li uzrok tome Antina prisutnost. Pjevačica je tada svima jasno dala do znanja da joj je Ante prijatelj, no s obzirom na učestala druženja, tko zna, možda se to prijateljstvo pretvori i u novu ljubav.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene