woow!

Zaigrana Ana Rucner blista u seksi izdanju na plaži, a na njenu ljepotu nije ostala imuna ni domaća pjevačica

Ana Rucner Ana Rucner Tea Lukinić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner +0 Ana Rucner - 3 Galerija

Ana Rucner uživa na Pagu na kojem je kraj mora odradila i modno snimanje.

Violončelistica Ana Rucner (37) uživa u ljetovanju na otoku Pagu i često dijeli fotografije koje oduševljavaju njezine pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

"Kada fotografiraš ljude u boji, fotografiraš njihovu odjeću. No kada kada radiš crnobijele fotografije, fotografiraš njihove duše", istaknula je uz Ana uz jednu objavu

Glazbenica je odradila modna snimanja i pokazala savršenu liniju te se pritom zaigrala s morem i nije skidala osmijeh s lica. "Prekrasna si", napisala joj je pjevačica Nina Badrić na raniju fotku u boji. "Woow", "Prelijepa si", "Prekrasne slike", "Sjajna si u svemu", komentirali su pratitelji. 

Ranije se Ana našalila i snimivši nekoliko fotografija pod vanjskim tušem. "Šamponiranje, glupiranje i veselje", napisala je violončelistica koja blista. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘The eye should learn to listen before it looks’🤍🖤 . . . #AnaRucner #proverbs #blackandwhitephotography #designbyab #beautifulmind #love #moments #summer2020

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner) on

Inače, krajem travnja se saznalo da Rucner ljubi godinu dana mlađeg Marka Duvnjaka, bubnjara grupe Buđenje jer su uhvaćeni u šetnji. Violončelistica nije htjela previše komentirati svoj ljubavni status. 

Glazbenica s bivšim suprugom, pjevačem Vladom Kalemberom ima sina Darijana (13), a imaju odličan odnos nakon što su se razveli i dobri su prijatelji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Celebrity Krhko izdanje legendarnog rokera: Jedva se kretao pognute glave, a bez štapa ne može nikuda

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene