U najslađem društvu

Ana Rucner održala koncert na neobičnoj lokaciji, a otkrila nam je s kime će provesti ljetni odmor

Ana Rucner Ana Rucner Tonči Plazibat/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +0 Ana Rucner - 5 Galerija

Koncert u zračnoj luci i to u trajanju od gotovo četiri sata. Možda zvuči neobično, ali Ana Rucner odvažila se upravo na ovakav način izraziti dobrodošlicu turistima. Putnike iz Londona, Dublina, Kopenhagena i drugih destinacija dočekala je svirajući. Kako je to izgledalo i kakve su bile reakcije putnika koji su nakon slijetanja postali publika, otkrila je naša Julija Bačić Barać.

Doček u zagrebačkoj zračnoj luci domaćim i stranim turistima priredila je naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner. Ona je svirala dok su putnici dolazili s različitih destinacija, a bolju dobrodošlicu od koncerta na aerodromu teško su mogli poželjeti.

Pogledaj i ovo Ana Rucner lijepo i ugodno Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

"Ljudi su bili sretni ono, hvala vam ajme kakav doček, kad su naši bili u pitanju, a stranci su snimali, slikali, gledali, čak i prtljaga davno stigla, a oni i dalje gledali, baš jedna lijepa priča", otkrila nam je Ana.

U zračnim je lukama prije epidemije Ana provodila puno vremena, a ovaj je koncert bio poseban i po lokaciji i po trajanju, jer Rucner je svirala gotovo četiri sata.

"Taj dan je bilo nekoliko letova iz Dublina, Londona, Amsterdama, Kopenhagena, a ja sam cijelo vrijeme svirala, baš sam se nasvirala", zaključila je.

I sve se to događalo 16.srpnja, a taj datum nije izabran slučajno. Jer upravo na taj dan prije dvije godine na istom mjestu, na aerodromu dr. Franjo Tuđman dočekali smo našu srebrnu, nogometnu reprezentaciju.

Taj dan zajedništva, ponosa i slave svi koji su doživjeli, nikad neće zaboraviti.

"Toliko sam bila sretna, uzbuđena, navijala sam, nisam bila na trgu, više se ni ne sjećam gdje sam gledala, ali stvarno je bio jedan osjećaj wow, kako možemo biti složni kao jedno", prisjetila se.

A zračna luka ipak nije najneobičnije mjesto na kojem je svirala ova talentirana violončelistica.

"Bilo je svakakvih lokacija, s obzirom da sam toliko tih spotova snimila, penjala se, skakala, evo samo još nisam ronila s čelom", našalila se Ana.

Možda se i to dogodi ovog ljeta u kojem će puno manje nastupati nego inače. 2. kolovoza s pijanistom Matejom Meštrovićem nastupa u Umagu, a jednako se veseli baš svakom nastupu.

"Ima čak koncerata ovo ljeto, to su klasični koncerti, manje dvorane ili crkve, manja publika, manji broj ljudi. U svakom nastupu uživam kao da je prvi, s koronom ili bez nje", priznala je Ana.

Uživat će tijekom kolovoza i na odmoru s trinaestogodišnjim sinom Darijanom sve dok se on ne vrati školskim obvezama.

"Imat ću par koncerata i zapravo ću ostalo vrijeme provoditi na Pagu, u Mandrama sa sinom, pa malo u Zagrebu. Imamo još mjesec dana do škole, kakva će nam škola biti ne znamo još, dosta je neizvjesno koćemo biti kod kuće ili u školskim klupama", izjavila je.

Nadamo se ipak, optimistično, jeseni u školskim klupama i povratku u normalu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Igor moli Severinu da ostane s njim, ona je donijela konačnu odluku i čini se da se neće predomisliti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene