Nosila je reviju

Važno modno događanje nije propustila ni glumica kojoj brak s uglednim splitskim psihijatrom itekako godi

Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica (FOTO: Instagram) Galerija

U Splitu je održana još jedna Fashion Destination Montura na kojoj je prisustvovala i glumica Ana Gruica Uglešić.

Prošlog četvrtka u Splitu se održalo važno modno događanje.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić Bilo je i suza! Svadba Ane Gruice stigla je nakon vijesti koju je njen suprug konačno dočekao, a njoj se ispunila dugogodišnja želja!

Radi se o 19. po redu Split Fashion Destination Monturi koji je održan u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović, a niti visoke temperature nisu spriječile poznate Splićanke da prisustvuju ovom događaju.

Tako su ovu modnu priču s mora iz prvih redova pratile, među ostalim, pjevačica Domenica Žuvela, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, Hana Huljić, Renata Lovrinčević-Buljan, ali i Ana Gruica Uglešić kojoj brak itekako godi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Glumica je zablistala u osebujnoj bijeloj kombinaciji splitskog branda Arileo s kojim već duže vrijeme uspješno surađuje, a ona se sastojala od raskošne haljine A-kroja te zanimljivom topiću na jedno rame.

Ana je kombinaciju upotpunila bijelim štiklama i torbicom, turbanom u istoj boji te okruglim sunčanim naočalama, a odlično se snašla i u ulozi modela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Kombinacija je naglasila njezinu preplanulost, ali i utrenirano tijelo po kojem je godinama poznata, jer ipak se radi o domaćoj dami koja obožava vježbanje te je vlasnica jednog od najboljih tijela.

A njezinom besprijekornom izgledu zasigurno pridonosi i skladni obiteljski život s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem s kojim se vjenčala u kolovozu 2018. godine, svega 2 tjedna nakon zaruka.

Tu su i slobodni trenuci koje provodi s još jednom posebnom osobom - sinom Maratom kojeg je dobila iz propale veze s piscem Hrvojem Šalkovićem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene