U Splitu je održana još jedna Fashion Destination Montura na kojoj je prisustvovala i glumica Ana Gruica Uglešić.

Galerija


Prošlog četvrtka u Splitu se održalo važno modno događanje.

Vezani članci Staro u novo Kupuje jeftinu, staru odjeću i pretvara je poslasticu za svačiji stil, pogledajte prekrasne rezultate Ana Gruica - 3 Splitska glumica mami uzdahe izazovnim fotkama na kojima pokazuje utegnuto tijelo

Radi se o 19. po redu Split Fashion Destination Monturi koji je održan u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović, a niti visoke temperature nisu spriječile poznate Splićanke da prisustvuju ovom događaju.

Tako su ovu modnu priču s mora iz prvih redova pratile, među ostalim, pjevačica Domenica Žuvela, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, Hana Huljić, Renata Lovrinčević-Buljan, ali i Ana Gruica Uglešić kojoj brak itekako godi.

Glumica je zablistala u osebujnoj bijeloj kombinaciji splitskog branda Arileo s kojim već duže vrijeme uspješno surađuje, a ona se sastojala od raskošne haljine A-kroja te zanimljivom topiću na jedno rame.

Ana je kombinaciju upotpunila bijelim štiklama i torbicom, turbanom u istoj boji te okruglim sunčanim naočalama, a odlično se snašla i u ulozi modela.

Kombinacija je naglasila njezinu preplanulost, ali i utrenirano tijelo po kojem je godinama poznata, jer ipak se radi o domaćoj dami koja obožava vježbanje te je vlasnica jednog od najboljih tijela.

A njezinom besprijekornom izgledu zasigurno pridonosi i skladni obiteljski život s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem s kojim se vjenčala u kolovozu 2018. godine, svega 2 tjedna nakon zaruka.

Tu su i slobodni trenuci koje provodi s još jednom posebnom osobom - sinom Maratom kojeg je dobila iz propale veze s piscem Hrvojem Šalkovićem.

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj