Ana Gruica na Instagramu je objavila da se zaručila za svog partnera Borana Uglešića.

Galerija


Splićanka Ana Gruica, profesionalna fitnes instruktorica i glumica, objavila je u nedjelju fotografiju ruke na kojoj se vidi zaručnički prsten uz popratni tekst Rihanine pjesme ''Diamonds''.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Vezani članci Ana Gruica Splitska ljepotica se prisjetila ljeta i pokazala zavidne trbušnjake, fanovi u transu: "Za reklamu si!" Ana Gruica - 3 Splitska glumica mami uzdahe izazovnim fotkama na kojima pokazuje utegnuto tijelo

 

Gruica je sreću nakon prekida veze s piscem Hrvojem Šalkovićem pronašla sa sugrađaninom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem.

U splitskim se krugovima šuška kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a koliko par uživa u ljubavi, govore romantične fotografije koje glumica često objavljuje na svojim društvenim profilima.

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram)
Ana Gruica Boran Uglešić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Gruica je o njemu javnosti progovorila tek početkom ove godine. Nije htjela previše pričati budući da je, kaže, Boran čovjek s ozbiljnim poslom. "Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock 'n' roll zvijezda'', rekla je tada Gruica.

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram)
Ana Gruica Boran Uglešić (Foto: Instagram) Foto: Instagram