Ana Gruica pojavila se na premijeri filma Vinka Brešana, gdje je pažnju plijenila zanimljivom modnom kombinacijom.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica pojavila se na splitskoj premijeri filma "Koja je ovo država" redatelja Vinka Brešana, u pratnji svog supruga Borana Uglešića.

Vezani članci Ana Gruica - 1 Splitska glumica otkrila svoj politički odabir, pa se suočila s neugodnim komentarima, a neki su je i otpratili Ana Gruica - 3 Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

35-godišnja Ana pažnju okupljenih plijenila je u elegantom kariranom odijelu, a svima je za oko zapeo crni grudnjak koji se ispod odijela nazirao.

Podsjećamo, Ana se ljetos udala za uglednog splitskog liječnika Borana Uglešića. Intimno vjenčanje održano je u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Splitska premijera nove Brešanove komedije održala se sinoć u kultnom splitskom kinu Karaman, a kako je ekipa filma mjesecima držala radnju u tajnosti, za premijeru je vladala do sada neviđena zainteresiranost.

Da se radi o našem najbitnijem redatelju, govore i brojne poznate osobe koje su posjetile premijeru, poput Tončija, Vjekoslave i Ivana Huljića, Ane Gruice sa suprugom Boranom, sestara Zaninović, Fani Čapalije, Anamarije Asanović, Ive Perkušića, modnih dizajnera Arileo, Ledenko i Nede Makjanić Kunić.

Holivudski miljenik promijenio je samo jednu sitnicu na licu i sad svi kažu da se pomladio za 10 godina

Poznati splitski pjevač o rasprodanim koncertima Saše Matića u Zagrebu: "Žao mi je moje Hrvatske!"

Glumica koju znamo kao slatku djevojku pokazala grudi i razbila vječni tabu