Glumica Ana Gruica u kolovozu se u tajnosti udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a sada je i progovorila je o bračnoj sreći.

Galerija


Svi pogledi bili su uprti u lijepu glumicu Anu Gruicu, kad se u pratnji supruga Borana Uglešića pojavila na jednom splitskom događanju. Iako svoju intimu, otkad se u kolovozu udala, rijetko dijeli s javnošću, ekskluzivno za In Magazin je potvrdila da joj se život u potpunosti promijenio:

Vezani članci Ana Gruica - 4 Navikli smo gledati njene seksi fotke, a domaća glumica sada nas je počastila jednom romantičnom Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica otkrila u kakvim je odnosima s majkom svog odabranika, a i on je imao što reći

"Zadnje vrijeme sam više posvećena obiteljskim obavezama nego poslu. Posla ima uvijek, radim u GKM-u, tako da te predstave idu, ali stvarno sam se zadnje vrime malo više posvetila privatnim dogodovštinama u šta je upućena cila Hrvatska, govori nam Ana. 

Ana Gruica Uglešić (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Ana Gruica Uglešić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Ana je prije dva mjeseca sudbonosno DA izrekla u tajnosti. Intimno, tajno vjenčanje odvilo se u dvorcu na otoku Šolti. Boran i Ana bračne su zavjete izmijenili u najužem krugu obitelji. No nakon svadbenog slavlja Ana je ipak djelić svoje sreće odlučila podijeliti s ljudima pa je nekoliko fotografija s vjenčanja objavila na društvenim mrežama. 

Splićanka je blistala u predivnoj vjenčanici koju je za nju izradio splitski modni dvojac Arileo. Maleni djever bio je njezin sin iz veze sa spisateljem i putopiscem Hrvojem Šalkovićem. Ipak, od svih objavljenih fotografija, Anine obožavatelje najviše je dirnula ona na kojoj niz lice splitske glumice klize suze sreće:

"To je baš lipo da su ljudi prepoznali emociju, ali sad ja više ne bi pričala o tome'', zaključila je. 

Ali ono o čemu Ana otvoreno govori jest da se u potpunosti promijenila. Iako se nekad nije mogla zamisliti u ulozi domaćice, sada u tome najviše uživa.

Ana Gruica Uglešić (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Ana Gruica, Boran Uglešić (FOTO: Instagram)

Nasmijana i sretna, prolazi kroz, kako kaže, najljepše životno razdoblje. Ani i Boranu želimo mirnu i sretnu plovidbu bračnim vodama.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.