Splitska glumica Ana Gruica Uglešić rezultate napornih treninga, od kojih već godinama ne odustaje, obožava pokazivati, a sada je iz badića uskočila u još izazovniju opravicu.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica Uglešić ponovno je dokazala kako njezino tijelo doista nema mane. Lijepa Ana poznata je po tome da tijekom ljetnih mjeseci obožava fanove oduševljavati svojim seksi fotkama u badićima, a iako je ovog puta odjenula nešto više odjeće - efekt je ostao isti. 

Naime, glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira u šljokičastim gaćicama i korzetu, a uz to je jako visoko podigla i jednu svoju nogu. Time je pokazala koliko je fleksibilna, a nismo mogli ne zamijetiti i njezine definirane mišiće ruku.

Koliko obožava vježbanje i zdrav način života, govori i činjenica da je prije tri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu.

Iako su mnogi vjerojatno prvo zamijetili noge te lijepe dame, na drugi pogled u oči upada nešto posve drugo - detalj na Aninim grudima. Naime, iz korzeta Ani proviruju grudi, pa je, kako bi spriječila da joj se otkriju bradavice, na njih zalijepila izolir-trake. Time je njezin outfit dobio dašak Madonnina kontroverznog stila iz 80-ih. 

Naravno, u komentarima na fotografiju uslijedili su brojni komplimenti na račun njezina izgleda.

"Genijalna" i "Preekstra" samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu