Ana Gruica Uglešić trenutno boravi u Lisabonu gdje je pažnju plijenila u prozirnoj haljini leopard uzorka.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica Uglešić pohvalila se na svom profilu na Instagramu koliko uživa u portugalskom Lisabonu kojim je, između ostalog, prošetala u potpunosti prozirnoj haljini leopard uzorka.

Vezani članci Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić vratila se 23 godine unatrag i podijelila video koji nikog nije ostavio ravnodušnim Olivia de Havilland Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak

Naime, Ana je objavila seksepilnu fotografiju iz jednog tamošnjeg popularnog restorana i pritom pokazala crno donje rublje koje se i više nego jasno vidjelo ispod duge haljine.

"Ne diraj lava dok spava", napisala je Ana uz objavu.

Osim te fotografije, glumica je objavila i onu na kojoj pozira u haljini s dubokim prorezom na nozi, onu na kojoj pozira ispred crkve Svetog Ante, a pokazala je i duge noge u minijaturnoj haljini otvorenih leđa.

Prije odlaska u Portugal Ana je u društvu obitelji odmarala na našoj obali, a pritom je u nekoliko navrata pokazala zavidnu liniju kojoj duguje redovitom vježbanju i održavanju top forme.

Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto