Ana Gruica jednom ljetnom fotografijom pokazala je rezultate napornih treninga od kojih već godinama ne odustaje.

Galerija


Koliko obožava vježbanje i zdrav način života govori i činjenica da je Ana Gruica prije tri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu.

Vezani članci Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić u toplesu najavila da će se kandidirati za predsjednicu Ana Gruica (Foto: Instagram) Izazovno izdanje poznate Splićanke dokazalo zašto ju zovu "The Body", a jedan je detalj ukrao svu pažnju

Splitska glumica rezultate napornih treninga od kojih već godinama ne odustaje obožava pokazati tijekom ljetnih mjeseci. Posljednja fotografija koju je podijelila na Instagramu posebno je zagolicala maštu njezinih pratitelja. Naime, osim što je pokazala isklesano tijelo i brončanu put, svi su primijetili i da se sunča u toplesu.

''Kad ti japanka uništi koncept umjetničke fotografije. Bar se vidi da radim leđa. P. S. Imam gornji dio kupaćeg. Samo sunčam leđa'', napisala je Ana pored fotografije u svom stilu.

Naravno, u komentarima su uslijedili brojni komplimenti na račun njezina izgleda.

''Koja japanka, vidim samo supermodel'', ''Svaka čast za volju i trud'', ''Ne mogu disati koliko si zgodna'' , ''Dobra leđa i guza'', ''Savršena'', samo su neki od pozitivnih komentara.

Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića