prijateljica objavila fotke

Udala se Ana Bučević! Nakon dva propala braka, treću sreću pronašla je sa srpskim glazbenikom

Ana Bučević Ana Bučević DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ana Bučević udala se za glazbenika Marka Nikolića u Beogradu, a fotografije s vjenčanja objavila je Iva Todorić.

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević treći put je uplovila u bračnu luku.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa! Iva Todorić se nakon vjenčanja svoje drage prijateljice u Beogradu pohvalila lijepim potezom: "Ja sam sljedeća"

Za srpskog glazbenika Marka Nikolića udala se u Beogradu, a djelić atmosfere s vjenčanja na Instagramu je podijelila Iva Todorić.

"Sve što bi vam poželjela ,vi već živite. Volim vas", napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je pozirala s mladencima, a i svojim pričama je podijelila i fotku prvog poljupca te video prvog plesa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Iva se s mladenkom zabavljala uoči vjenčanja u jednom beogradskom restoranu, odakle se također javila na svojem Instagramu.

Ana je vezu s Markom potvrdila krajem ljeta 2020. kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu, a krajem iste godine zbog njega je, zajedno sa svoje dvoje djece iz prethodnih brakova, odselila u Beč.

Marko je inače brat poznate pjevačice Maje Nikolić, a više od 20 godina živi i radi u Austriji. I on iza sebe ima propali brak i otac je troje djece. 2017. godine nastupio je na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije kao predstavnik Srbije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene