Motivacijska govornica Ana Bučević zaručila se s glazbenikom Markom Nikolićem, s kojim živi u Beču.

Galerija


Splitska motivacijska govornica Ana Bučević prolazi kroz jedno od najsretnijih razdoblja u životu, a to su za Slobodnu Dalmaciju potvrdili i njezini prijatelji kojima se pohvalila da je zaručena za svog partnera, srpskog glazbenika Marka Nikolića.

Vezani članci Iva Todorić s prijateljicama (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Iva Todorić u posljednje vrijeme pohodi domaće evente te ne skida veliki osmijeh s lica Iva Todorić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

Par inače živi od kraja prošle godine u Beču, a prije nekoliko mjeseci vratili su se u njezin rodni grad i nakon toga se počelo šuškati o zarukama. Slobodna Dalmacija prenosi kako je 43-godišnja Ana tada svojim najbližima otkrila kako se nada da će ju Marko zaprositi, što se ovih dana i dogodilo. Tom je prilikom u Beču navodno organizirao i intimnu svečanost te joj poklonio prsten.

Ana se u Beč zbog Marka preselila prošle jeseni, a sa sobom je povela i 7-godišnjeg sina Lukasa, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Sašom Dvornikom. Kći Ani, koju je dobila s prvim suprugom, ostala je kod njezine sestre u Splitu zbog školskih obaveza, a pridružit će im se nakon mature. 

"Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču, a mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija", izjavila je u veljači za Slobodnu Dalmaciju Anina sestra Nada Bučević.

Ana je vezu s Markom potvrdila krajem ljeta 2020. godine kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Marko je inače brat poznate pjevačice Maje Nikolić, a više od 20 godina živi i radi u Beču. I on iza sebe ima propali brak i otac je troje djece. 2017. godine nastupio je na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije kao predstavnik Srbije.

Sretni par točan datum vjenčanja još nije otkrio, no sudeći prema svemu, njihov najsretniji dan u životu mogao bi se i vrlo skoro odviti.

Već ima 46 godina?! Njega baš dugo nismo vidjeli, a i dalje je jednako prezgodan kao i u 90-ima kada su žene ludjele za njim!

Nakon teških prizora objavljena nova snimka u kojoj se obožavani Chandler slomio do kraja, evo tko ga je od prijatelja prvi utješio