Ana Bučević u Beču je uživala s kćeri, ali i dečkom Markom Nikolićem kojeg je prestala skrivati od javnosti.

Galerija


Najpoznatija hrvatska motivacijska govornica Ana Bučević (42) često boravi u Beču zbog svog partnera, glazbenika Marka Nikolića koji tamo živi te dijeli njihove zajedničke fotografije, iako ga je ranije skrivala. 

Vezani članci Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Na vjenčanju s poduzetnikom pjevale su joj dvije velike balkanske zvijezde, a zgodna Lorena sad se vratila na pistu Iva Todorić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

"Sreća je imati san koji ne možete pustiti i partnera koji od vas to ne bi ni tražio", napisala je Ana na slici na Instagram storyju na kojoj ona i Marko nasmiješeni i držeći se za ruke šetaju po ulici. 

Motivacijska govornica, koja je najpoznatija po bliskom odnosu s Ivom Todorić koja često hvali, objavila je i fotografije i snimke s kćeri. Na jednom videu, kako se čini, šetaju po Beču nakon šopinga, a svira najavna špica iz kultne serije "Seks i grad". 

Ana je kćer povela i na koncert srpskog folk pjevača Dejana Matića u klubu u Beču i odlično su se zabavile. Snimile su se kako pjevaju i plešu, a kasnije su se uspjele i fotografirati s Matićem čime se motivacijska govornica pohvalila. 

Uz jednu fotografiju je Bučević stavila duhovitu posvetu uz sliku s kćeri. "Mama, kako je to imati najbolju kćer na svijetu? Ne znam, draga. Pitaj svoju baku", napisala je. 

Inače, o ljubavi Ane i Marka, brata srpske pjevačice Maje Nikolić se šuška od sredine prošle godine. Motivacijska govornica je sreću s njim pronašla nakon bračnog kraha sa Sašom Dvornikom s kojim ima kćer i sina. 

Prvo je Bučević skrivala ljubav s Nikolićem, no posljednjih mjeseci više ne mari i pokazuje koliko uživa. 

Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest potvrdila njegova supruga