Ana Bučević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju Marka Nikolića.

Galerija


Popularna motivacijska govornica 42-godišnja Splićanka Ana Bučević više ne krije da je ponovno sretno zaljubljena, i to nakon što se prošle godine razvela od Saše Dvornika.

Vezani članci Iva Todorić s prijateljicama (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Iva Todorić u posljednje vrijeme pohodi domaće evente te ne skida veliki osmijeh s lica Iva Todorić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

Njezino je srce sada osvojio glazbenik iz susjedne nam Srbije Marko Nikolić, inače brat pjevačice Maje Nikolić, koji više od 20 godina živi i radi u Beču. I Marko je razveden baš kao i Ana i otac je troje djece. 2017. godine nastupio je na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije kao predstavnik Srbije.

Ana je novu ljubav potvrdila na Instagramu objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni ispred bečkog dvorca Schönbrunn i zaljubljeno se gledaju. 

Sudeći prema objavama na njegovu Instagramu, Marko je ljetos uživao u Aninu rodnom Splitu, a ona mu je lajkala fotografije i ostavljala emotikone srca.

Vijest da se razvodi od Saše Dvornika Ana je također potvrdila na društvenim mrežama nakon što je ranije pokrenula postupak rastave.

U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno