potvrdila vezu

Splićanka i poznata motivacijska govornica opet ljubi, objavila fotografiju s bratom srpske pjevačice

Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ana Bučević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju Marka Nikolića.

Popularna motivacijska govornica 42-godišnja Splićanka Ana Bučević više ne krije da je ponovno sretno zaljubljena, i to nakon što se prošle godine razvela od Saše Dvornika.

Pogledaj i ovo Ana Bučević prijateljica objavila fotke Udala se Ana Bučević! Nakon dva propala braka, treću sreću pronašla je sa srpskim glazbenikom

Njezino je srce sada osvojio glazbenik iz susjedne nam Srbije Marko Nikolić, inače brat pjevačice Maje Nikolić, koji više od 20 godina živi i radi u Beču. I Marko je razveden baš kao i Ana i otac je troje djece. 2017. godine nastupio je na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije kao predstavnik Srbije.

Ana je novu ljubav potvrdila na Instagramu objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni ispred bečkog dvorca Schönbrunn i zaljubljeno se gledaju. 

Sudeći prema objavama na njegovu Instagramu, Marko je ljetos uživao u Aninu rodnom Splitu, a ona mu je lajkala fotografije i ostavljala emotikone srca.

Vijest da se razvodi od Saše Dvornika Ana je također potvrdila na društvenim mrežama nakon što je ranije pokrenula postupak rastave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene