2019. godine izrodila je mnoge nove ljubavi na domaćem nebu, ali i prekide i razvode koje vam donosi IN magazin.

Galerija


2019. godinu obilježile su brojne nove ljubavi te brakovi, ali i one malo manje lijepe ljubavne priče.

Vezani članci Ana Bučević - 1 Naša poznata motivatorica tulumarila s kćeri na koncertu folk pjevača: Pohvalila se i dečkom kojeg je skrivala Skriveni talenti naših časnih sestara - 11 Nesvakidašnje časne sestre: Imitiraju, rade kao turistički vodiči i izrađuju prirodnu kozmetiku

To vrijedi i za holivudske, ali i domaće zvijezde. Irena Škorić i Branko Ištvanić bili su dugogodišnji domaći par čija je ljubav čini se pukla i prije nove 2019. godine, no nitko od glavnih aktera nije bio raspoložen za dijeljenje intime s domaćom javnosti.

Iako su kći Zorana i Vanje Mamić, Nina Mamić i zagrebački reper Josip Jopa Jakopec dobili kćerkicu, njihova veza nije izdržala. Mladi roditelji prekinuli su vrlo brzo nakon rođenja malene Vite, a reper je priznao kako mu je ona u potpunosti promijenila život koji nije uvijek bio "med i mlijeko".

Razveli su se i Dino Bubičić i Ivana Paris koje je spojio reality show "Farma", a vjenčanje je održano pred kamerama Nove TV 2010. godine. Par je tijekom braka dobio dva sina, no umjesto proslave 10. godišnjice braka, odlučili su se za razlaz.

"Počeli smo gledati drugačije na sve i vidjeli da nema smisla gurati negdje gdje ne ide", otkrila je nakon toga Ivana za kamere IN magazina, no bivši supružnici nisu rekli niti jednu ružnu riječ jedno o drugome.

U našm videu pogledajte koji su si još domaći parovi u 2019. godini odlučili reći "zbogom". 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor