Kraljica Elizabeta našla se u neobičnoj situaciji s turistima no sjajno se snašla.

Galerija


Kraljicu Elizabetu II. javnost najčešće može vidjeti samo u službenim i svečanim prilikama kada je vječno ozbiljna i dostojanstvena, no ono što se dogodilo skupini turista u Škotskoj otkrilo je da ona ima i posve drukčiju stranu - mnogo zabavniju. 

Vezani članci Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija Princ William i princ Harry Princ William ogorčen je ponašanjem svog brata: "Cijeli život sam ga podržavao i štitio, ali više ne mogu!"

Naime, skupina američkih turista nedavno se izgubila šetajući po škotskim vrletima, a na svojem su lutanju slučajno naišli na bakicu u tvidu i s rupcem svezanim oko glave koja je bila u pratnji lovca.

Pogađate - radilo se upravo o engleskoj kraljici koju Amerikanci uopće nisu prepoznali pa su je srdačno upitali da im pokaže u kojem se smjeru nalazi cesta te su je pitali ima li ona negdje u blizini kuću. 

Kraljica je prihvatila razgovor te im je odgovorila da doista ima imanje te da ondje provodi svoja ljeta. Naravno, radi se o dvorcu Balmoral i imanju koje je kraljičino najdraže mjesto na svijetu. Ona i princ Philip tamo godinama odlaze u lov i sve praznike provode upravo u Škotskoj. 

Veseli turisti nisu se tu zaustavili pa su nastavili čavrljati s Kraljicom, a čak su je upitali i je li kao Britanka ikada upoznala Kraljicu. Šaleći se, bili su posve nesvjesni da su i oni sami upravo upoznali kraljicu Elizabetu, kojoj je cijela anegdota bila zabavna i ničime nije htjela odati svoj status. 

Uživajući u smiješnoj situaciji, odgovorila je da ona nikada nije upoznala Kraljicu, ali da lovac, koji je zapravo bio njezin privatni zaštitar, jest. Turisti su se nakon nekoliko minura razgovora udaljili te otišli svojim putem, a cijela stvar ne bi bila ni otkrivena da njome Kraljica nije bila toliko zabavljena da ju je ispričala svoj svojoj posluzi. 

Elizabeta II. posebno voli uživati u intimi i privatnosti Balmorala, gdje je slobodna odijevati se i raditi što želi. S obzirom na nesvakidašnje izdanje Kraljice, nije toliko čudno što je Amerikanci nisu prepoznali.

Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke