Meghan Markle možda je do sada dobivala sve što je željela, ali ovog puta je kraljica Elizabeta odlučno odbila njezin zahtjev.

Galerija


Bivša glumica Meghan Markle već više od dvije godine pokušava se svim silama uklopiti u kraljevsku obitelj i prezentirati se javnosti u što povoljnijem svjetlu. 

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Meghan Markle Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila

Ipak, zbog kršenja pravila, nepoštivanja protokola i stalne želje da reformira tradicije kraljevske obitelji - naišla je na ozbiljne kritike. Mnogi su je optužili da je princa Harryja udaljila od njegova brata Williama, a šuškalo se i o ozbiljnoj svađi s Kate Middleton. 

Iako se dosad činilo kako ju kraljica voli i dobro prihvaća, čini se da je prekipjelo i Elizabeti II. Naime, Meghan je dobila prvu veliku zabranu od kraljice, pa se pretpostavlja da je upravo iz tog razloga sa Harryjem odlučila odseliti iz palače. 

Prema pisanju britanskih tabloida, razlog zbog kojeg je Meghan napustila Kensingtonsku palaču i sa Harryjem uselila u Frogmore Cottage je taj što joj je kraljica odbila uslišiti želju da si nabavi psa. Zabrana o dolasku novog kućnog ljubimca u palaču, Meghan je teško pala. 

"Kraljica je rekla Meghan da može raditi što god poželi, sve dok je taj pas što dalje od palače", rekao je izvor blizak obitelji. Engleska kraljica oduvijek je bila okružena s nekoliko korgija, zbog kojih je nekoliko puta prekinula neki vrlo bitan razgovor, samo kako bi dozvala jednog od svojih ljubimaca.

"Njezini korgiji ne prihvaćaju dobro ostale životinje" rekao je izvor. 

Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!