izgleda bezbrižno

Pobjegla na odmor nakon skandalozne rastave pa istaknula duboki dekolte i pozirala s čašom u ruci

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) +0 Amber Heard Depp (Foto: Getty) Galerija

Amber Heard s holivudskim miljenikom Johnnyjem Deppom bila je u braku dvije godine, a bivši par već mjesecima medije šokantnim izjavama na račun jedno drugoga.

Glumicu Amber Heard (34) više je proslavio turbulentni razvod od Johnnyja Deppa nego njezina gluma, a pohvalila se kako je od svega pobjegla na nekoliko dana u Tursku. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s čašom vina u ruci na brodu, a u minijaturnoj crnoj haljinici istaknula je duboki dekolte.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

"Tako je teško reći zbogom. Jako volim Tursku", napisala je Heard u opisu fotografije na kojoj pozira s maramom oko glave. Posljednjih je dana s ljetovanja objavila nekoliko fotografija, a pokazala je koliko uživa na odmoru.

S Johnnyjem Deppom Amber je bila u braku od 2015. do 2017. godine, a par se upoznao još 2009. na setu filma. Prošlog je mjeseca Heard svjedočila na sudu nakon što je Depp tužio The Sun za klevetu zbog članka iz 2018. Bivši supružnici iznijeli su brojne optužbe na račun jedno drugoga, a optužuju se i za obiteljsko nasilje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So hard to say goodbye.... I love Turkey so much 🇹🇷

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Johnny Depp podigao je tužbu protiv Amber Heard nakon što je ona u Washington Postu objavila da je žrtva obiteljskog nasilja te je oštro reagirao i istaknuo da nikada nije podigao ruku na nju. Odonda su odvjetnici počeli prikupljati brojne poruke koje su Heard i Depp razmjenjivali s prijateljima, a u kojima su naveli detalje svoga odnosa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene