Amber Heard razgovarala je s prijateljicom kroz otvoreni prozor automobila.

Galerija


Amber Heard (34), koju je više proslavio turbulentni razvod od Johnnyja Deppa nego njezina gluma, nasmijala je sve neobičnim razgovorom s prijateljicom. 

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Johnny Depp i Amber Heard Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike

Naime, glumica je u nedjelju posjetila prijateljicu u Los Angelesu i zaustavila auto kod njezina dvorišta. Tako je pokazala da se još drži socijalnog distanciranja zbog koronavirusa. Cijelo vrijeme razgovarala jes njom iz vozila kroz otvoreni prozor i nije izlazila, a pritom je izmijenila brojne izraze lica, od kojih su neki bili jako komični. Bilo je tu smijanja, zgražanja, čudnog stiskanja očiju. 

Heard je karantenu provodila s obitelji i djevojkom Biancom Butti. Glumici je početkom svibnja preminula majka Paige Heard, kojoj je na Instagramu posvetila emotivnu objavu. 

Inače, Amber se 2017. nakon samo dvije godine braka razvela od Deppa. Njihov je razvod bio turbulentan i izazivao pozornost javnosti glumičinim tvrdnjama o nasilju, a onda se razotkrilo kako se ona ponašala prema mužu jer su isplivale i snimke koje su to potvrdile. 

Bivši se supružnici sude i Depp je otkrio kako mu je Heard tijekom jedne svađe odrezala prst. 

Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu