Alessia Tedeschi ljubovala je s Cristianom Ronaldom 2015. kada je on prekinuo sa slavnom manekenkom Irinom Shayk.

Galerija


Zanosna Talijanka Alessia Tedeschi (29) malo je toga prepustila mašti uživajući na plaži na španjolskom otoku Ibizi.

Vezani članci Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldova Georgina treći rođendan njihove kćeri obilježila objavom nikad viđenih fotografija iz rodilišta Irina Shayk (Foto: AFP) Prirodna ljepotica ili vrhunska lažljivica: Vidite li na starim fotkama ruske bombe dokaze operacija?

Misica je obukla minijaturni plavi bikini čiji su donji dio bile tangice. Tako odjevenoj u prvi plan došla je njezina stražnjica, pogotovo kasnije kada se oblačila u kratke hlačice.

Alessia je privukla pozornost javnosti 2015. kada se pojavila informacija da je u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom (35). On ju je pozvao na svoje utakmice dok je igrao u Real Madridu. Finalistica izbora za Miss Italije iz 2011. viđena je kako uživa u Ronaldovu društvu. 

Cristiano se s Alessiom, kako su pisali strani mediji, tješio nakon što je prekinuo sa slavnom manekenkom Irinom Shayk početkom 2015. godine. Tedeschi je poznata i po vezi sa sinom bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, poduzetnikom Luigijem (31). 

Manekenka se pojavila na naslovnicama nekoliko magazina, među kojima je Maxim, a svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima 78.000, uveseljava golišavim fotografijama.  

 

On ima 25, a ona 61 godinu: Svog mlađahnog dečka povela je na susret s bivšim mužem