I bez šminke na licu

Jer manje je više: U vrućim hlačicama istaknula preplanule duge noge, i u mirovini su joj zaštitni znak

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio, Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Galerija

Alessandra Ambrosio zablistala u vrućim hlačicama i pokazala duge noge zahvaljujući kojima je pokorila modne piste diljem svijeta.

Umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio još je jednom pokazala da kod nje vrijedi ono manje je više, kada je prošetala u jednostavnoj ali efektnoj kombinaciji i pokazala lice bez trunke šminke.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Lijepa 39-godišnjakinja, koju je cijeli svijet pratio kao jednu od anđelica Victoria's Secreta, zablistala je u bijelim vrućim hlačicama i laganoj košulji ispod koje se nazirao bogati dekolte. Cijelu pojavu zapečatio je osmijeh koji nije skidala s lica, a sa sobom je ponijela i zaštitnu masku i tako se otputila na ručak s prijateljicom.

Alessandra je ovih dana viđena kako u društvu bivšeg partnera Jamieja Mazura posjećuje jednu od kuća za prodaju u Los Angelesu, koja se nalazi nedaleko od njezina doma pa se pretpostavlja kako mu pomaže pri odabiru lokacije kako bi bio bliže njihovoj 11-godišnjoj kćeri Anyji i 8-godišnjem sinu Noahu.

Ona i Jamie su se prijateljski rastali u ožujku 2018. godine i to nakon 10 godina veze, a ljepotica je novu sreću u ljubavi pronašla s talijanskim modnim poduzetnikom Nicolom Oddijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene