samo ležerno

Seksi anđelica prošetala bez grudnjaka, nije ni trepnula dok su svi gledali u bradavice koje su se nazirale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio Malibuom je prošetala bez grudnjaka, a nije se obazirala dok su svi gledali u njezinu odjevnu kombinaciju.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio prošetala je Malibuom u zelenom laganom kombinezonu, a bezbzižno je obavljala obaveze dok su svi gledali u njezine grudi koje su se nazirale ispod odjeće.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

39-godišnja manekenka nije imala grudnjak, no nije se obazirala na znatiželjne poglede. Lice je prekrila maskom u jednom trenutku jer su u Kaliforniji ponovno postrožili mjere opreza zbog koronavirusa koji se posljednjih dana ponovno počeo više širiti.

Bivša Victorijina anđelica je podizala temperaturu tijekom cijele karantene svojim fotkama u badićima s njezinim potpisom. Kampanju na Maldivima je snimila prije pandemije te je vrijeme kod kuće iskoristila za promociju svoga brenda.

U samoizolaciji je bila sa svojom djecom i dečkom Nicolom Odijem. 11-godišnju Anju i osmogodišnjeg Noaha Ambrosio ima s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom, a već dvije godine ljubi osnivača modnog brenda Alanui.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene