Alessandra Ambrosio u ožujku 2018. godine potvrdila je prekid zaruka s milijunašem Jamiejem Mazurom.

Galerija


Za par se saznalo u kolovozu 2018. godine.

Vezani članci Alessandra Ambrosio i Jamie Mazur Ono kad sretneš staru ljubav: Ljepotica u šetnji s dečkom srela bivšeg koji joj je u trenu skinuo osmijeh s lica Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Pet mjeseci nakon prekida zaruka jednu od najljepših žena na svijetu osvojio je markantni poduzetnik

Brazilska seks-bomba i bivša anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio u ožujku 2018. godine potvrdila je da je raskinula dugogodišnje zaruke s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece zbog kojih je duo i ostao u prijateljskim odnosima.

Iako se za par od početka njihove veze 2008. godine nije vezao niti jedan skandal, čini se da se ljubav jednostavno ugasila, a oboje je ubrzo pronašlo sreću u drugim partnerima.

Posebnu je pažnju privukla njezina veza s talijanskim poduzetnikom Nicolom Oddijem, za koju se saznalo prošlog ljeta.

Nicolo je osnivač luksuznog brenda Alanui, a par se često može vidjeti na raznim modnim događajima. No novogodišnje praznike proslavili su na odmoru u njezinu rodnom Brazilu, u kojem je ljepotica poznata kao "kraljica plaže".

Duo je bez problema izmjenjivao nježnosti pred paparazzima, a njihovi pogledi i poljupci govorili su sve.

Nicolo je već upoznao njezinu djecu, a tko zna, možda uskoro čujemo da je 37-godišnja manekenka ponovno u drugom stanju. 

Slavna manekenka pokazala opaki dekolte u društvu 16 godina mlađeg zaručnika

Nakon velikog skandala s bivšom, 63-godišnji glumac smirio se uz ovu 35 godina mlađu ljepoticu

Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama