prava ljepotica

Zimu je zamijenila za ljeto, a uživa u ostvarenju svog životnog sna na kojem su joj zahvalni i njezini fanovi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio uživala je na plaži sa svojim sinom i zaručnikom, a paradirala je u kupaćem kostimu iz vlastite linije te je pokupila redom komplimente na račun izgleda.

Manekenka Alessandra Ambrosio uživa s dečkom Nicolom Oddijem i sinom Noom u rodnom Brazilu, a 39-godišnjakinja je oduševila fotografe svojom pojavom na plaži. Zimske dane iskoristila je za ljetovanje na drugom kraju svijeta u gradu Florianopolis, gdje svaku priliku koristi za promociju vlastita brenda kupaćih kostima.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Na plažu je stigla u minijaturnom smeđem badiću koji je jasno ocrtavao njezinu genijalnu figuru, a nije ni čudo što su svi pogledi bili upereni u nju. Ambrosio je česta meta paparazza, no ova ljepotica ne buni se na pažnju koju dobiva.

Svoju liniju kupaćih kostima manekenka je pokrenula sa sestrom Aline Ambrosio i prijateljicom Gisele Corijom. "Oduvijek nam je to bio san. Odrasle smo u Florianapolisu koji je na jugu Brazila i kupaći kostimi su nam bili druga koža. Po cijele dane smo šetale u badićima i maštale smo o tome da jednoga dana imamo vlastiti dućan", ispričala je prošle godine manekenka za časopis People. Dizajniranjem se počela baviti nakon što se odlučila prestati baviti aktivnim manekenkstvom i nositi revije za napoznatije dizajnere koji su se uvijek otimali za nju.

Inače, Alessandra je dvije godine u vezi s osnivačem modnog brenda Alanui Nicolom Oddijem. Umirovljena manekenka s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju (11) i sina Nou (8).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene